veliko veselje

Russell Brand i supruga Laura očekuju treće dijete: 'Ljubav je tako stvarna'

29.06.2023 u 23:28

Bionic
Reading

Russell Brand ponovno će postati tata. Engleski je komičar i glumac sa suprugom Laurom Gallacher očekuje njihovo treće dijete

Za vrijeme Russellovog gostovanja u podcastu The Diary of a CEO, voditelj Steven Bartlett objavio je uzbudljive vijesti o rastućoj obitelji komičara. 'Zaljubili ste se i dobili ste dvoje djece. A treće vam je sada na putu. To je vrlo posebna ljubav koju ste pronašli', podijelio je Barlett.

Kasnije u podcastu Brand (48) se osvrnuo se na svoje iskustvo s očinstvom. 'Naučilo me da na ovom svijetu postoje mnogo važnije stvari od mene', rekao je. 'Naučilo me da je ljubav prava. Nauči te svemu da postaneš otac. Sve lekcije su tu,' dodao je.

Inače, Russell Brand sa suprugom Laurom Gallacher (36) u braku je od 2017. Njih dvoje već su roditelji djevojčica Peggy (4) i Mabel (6). 2020. godine britanska zvijezda potvrdila je da čeka drugo dijete s Gallacherom. Brand je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj čita 'Priručnik za buduće tate' i napisao objavu: 'Uredu. Ovo mi je kupila mama. Vrijeme je da se pripremimo!'

Kad su glumac i njegova supruga čekali svoje prvo dijete, Brand je otkrio da će Laura biti zadužena za uređivanje dječje sobe za njihovu kćer. 'Laura je zauzeta ukrašavanjem dječje sobe,' podijelio je Brand. Kada je stigla njihova kći Mabel, Brand je dolazak svoje kćeri na pozornicu tijekom stand-up nastupa u Nottinghamu u Engleskoj.