PRINOVA U OBITELJI

Rodila bivša Miss Hrvatske, poznat je i spol bebe

11.10.2023 u 16:30

Bionic
Reading

Pred 35-godišnjom Vodičankom Ivana Ergić je najljepše razdoblje u životu. Bivša misica i njezin dugogodišnji partner Nikola Šulentić postali su roditelji

'Ja više nisam javna osoba, makla sam se s društvenih mreža također. Jednostavno nisam više dio javnog života. Sve što imam reći ionako stane u jednu rečenicu. Mogu potvrditi da sam postala majka sada već jednogodišenjeg dečkića', izjavila je Ivana Ergić za Story.

Podsjetimo, Miss Hrvatske postala je 2006. godine kada je svojom kratkom kosom mamila uzdahe. Tada je bila 18-godišnja maturantica, a da će kući odnijeti krunu nije ni pomišljala. Nakon toga je ostvarila uspješnu manekenksku karijeru.

Završila je studij Ekonomije poduzetništva, poduzetnički menadžment, trogodišnji tečaj za intervenora, svojevrsnog pratitelja i komunikologa za gluhoslijepe osobe, a poslovni uspjeh zabilježila je kreiranjem sjenila i unikatnih svjetiljki s vlastitim potpisom.

Privatni život je uvijek držala podalje očiju javnosti, no vezu s poduzetnikom Marinom Cvitanom nije uspjela sakriti. Bivši vaterpolist je tada navodno bio oženjen, no 'zabranjena ljubav' je ipak opstala, čak i kada je bio uhićen zbog droge, za što je odslužio i zatvorsku kaznu. Zajedno su bili 12 godina, a 2019. godine potvrdili su prekid.

  • +4
Ivana Ergić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL