rođendanska zabava

Robert De Niro proslavio 80. rođendan sa stilom: Na proslavu stigli brojni poznati

18.08.2023 u 16:55

  • +9

Robert De Niro proslavio 80. rođendan

Izvor: Profimedia / Autor: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Robert De Niro proslavio je 80. rođendan, a rođendanska zabava bila je nalik premijeri kakvog hit filma. Ulice New Yorka zasjale su dok su se brojne zvijezde okupljale kako bi uveličale proslavu rođendana glumačke legende

Premda su posljednji tjedni života glumca Roberta De Nira zavijeni u crno zbog preranog odlaska najstarijeg unuka Leandra, glumačka legenda proslavila je svoj 80. rođendan u stilu! Mjesto radnje bio je restoran 'Locanda Verde' u srcu New Yorka, a proslavu su uveličale brojne zvijezde s kojima je De Niro surađivao tijekom zavidne karijere.

Odjeven u ležernu bež polo majicu te crno odijelo, De Niro je hodao uz svoju djevojku Tiffany Chen s kojom je nedavno dobio kći, o kojoj se još uvijek ne zna puno više od samog imena - Gia Virginia Chen De Niro. Filmska producentica se nije previše potrudila oko odjevne kombinacije pa je na 80. rođendan svog partnera stigla u sivoj trenirci.

Za razliku od Chen, u stylish kombinacijama na proslavu su stigla brojna imena Hollywooda, ali i Paul McCartney i njegova supruga Nancy Shevell.

Naravno, slavlje je uveličao i redatelj Martin Scorsese s kojim je De Niro surađivao više puta tijekom karijere, a najpoznatiji su po suradnji u filmovima 'Dobri momci' iz 1990. te po nedavnom projektu 'Irac' iz 2019. koji je bio nominiran za čak 10 nagrada Oskar!

Osim Scorsesea, slavlje je dodatno podignuto dolaskom poznatog redatelja Francisa Forda Coppole, koji se rado prisjetio kada je s De Nirom surađivao na filmu 'Kum'.

Na rođendansku zabavu u New Yorku stigla je i Drena De Niro, najstarija kći poznatog glumca, koja mu je rođendan čestitala i na društvenim mrežama.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju