KLASIČNA LJEPOTICA

Osvaja bezvremenskom ljepotom: Michelle Pfeiffer izgleda prelijepo bez make upa

18.08.2023 u 11:19

Bionic
Reading

Po mnogima jedna od najljepših holivudskih glumica, koja je ove godine proslavila 65. rođendan, svoje je fanove počastila fotografijom bez trunke šminke

Zvijezda 'Scarfacea' podijelila je potpuno prirodan selfie bez make upa na licu kako bi obilježila impresivnu brojku od tri milijuna pratitelja na svom Instagramu.

Slavna glumica, koja je nedavno progovorila i o svojoj pauzi od Hollywooda, napisala je kratku poruku u opisu objave: 'Hvala svima što se družite sa mnom ovdje!!'

Pfeiffer je pokazala brojnim fanovima kako izgleda u 'kućnom' izdanju.

Svijetli pramenovi padali su joj je na oversized svijetlosivi džemper s okruglim izrezom dok se smiješila gledajući u kameru.

Bez trunke make upa, poznata plavuša izgledala je zapanjujuće lijepa, a komplimenti naravno nisu izostali.

'Prelijepa', 'Kao da ne stariš', 'Bezvremenska ljepotica', samo su se nizale pohvale na račun slavne glumice.

Inače, nedavno je govorila i o svojoj glumačkoj karijeri za The Hollywood Reporter, otkrivši kako je bila vrlo entuzijastična zbog preuzimanja sve šireg spektra uloga u zrelim godinama, što je ocijenila pozitivnim.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju

'Vrste uloga koje vam se nude mijenjaju se kako starite i, na mnogo načina, sada su puno zanimljivije', rekla je glumica koje se pojavila i u filmu o superjunaku Ant-Manu, koji je u kina stigao početkom ove godine.

'Ant-Man i Wasp: Kvantumanija' redatelja Peytona Reeda bavio se superjunacima Ant-Manom i Wasp, koje tumače Paul Rudd i Evangeline Lilly.

Osim Pfeiffer kao Janet van Dyne, u filmu glume Michael Douglas, Jonathan Majors i Bill Murray.