u Santa Barbari

Ashton Kutcher i Mila Kunis odlučili se na ludi potez koji je iznenadio i fanove

18.08.2023 u 08:51

Bionic
Reading

I dok mnogi poznati bježe od paparazza i susreta s obožavateljima, Ashton Kutcher i Mila Kunis rade sasvim suprotno! Odlučili su svojim obožavateljima ponuditi smještaj u svojoj vikendici, a smještaj će iznajmljivati preko popularne internetske stranice

Iako je Ashton Kutcher odmah ovo nazvao 'ludom idejom', čini se da je njegov vrckav karakter ovoga puta sve i odlučio realizirati. Tako je poznati holivudski glumac svojoj partnerici Mili Kunis predložio da pojedine obožavatelje puste u svoj dom, da bi ona, nakon nekoliko trenutaka razmišljanja, prihvatila ovu pomalo neobičnu ideju.

'Mislim da bi potpuni stranci trebali doći i ostati s nama na plaži. Ovdje je tako lijepo', predložio je glumac u objavi na Instagramu kojom je najavio najnoviji projekt: 'Nije najluđa ideja koju sam imao... Ostani s nama u našoj kući na plaži kao da smo stari prijatelji!'

Kutcher i Kunis vlasnici su kuće za odmor na atraktivnoj lokaciji u Santa Barbari, a najbrži obožavatelji tamo će moći rezervirati nekoliko noćenja putem aplikacije AirBnB, popularne stranice koju mnogi koriste za pronalazak smještaja prilikom putovanja.

'Ashton & Mila's Oceanfront Oasis' naziv je smještaja koji se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka te kuhinje i kupaonice. Osim toga, kuća ima i terasu s koje se pruža krasan pogled na ocean.

  • +4
Kućica za odmor Ashtona Kutchera i Mile Kunis Izvor: Profimedia / Autor: Katya Grozovskaya/Airbnb/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Također su napomenuli da će dočekati goste po dolasku i pobrinuti se da imaju sve što je potrebno za zabavan boravak na plaži! Potez je to koji svjedoči koliko je par srdačan i spreman na upoznavanje novih ljudi s kojima bi rado izmijenili iskustva s putovanja.

Ovaj potez nije toliko iznenađujuć, ukoliko uzmemo u obzir da je Kutcher investitor u Airbnb!

Nakon što je okončao brak s Demi Moore, Kutcher je godinu dana živio u iznajmljenom smještaju, a pažnja domaćina posebno ga je ganula.

'Otišao sam u Europu, doletio sam i ušao usred noći. Stigao sam na Airbnb u 2 ujutro. Osoba mi je ostavila večeru i čašu vina' rekao je glumac jednom prilikom dodavši da je to bila čarolija i ljubav koja mu je trebala u tom trenutku.

UŽIVA U GRČKOJ

Demi Moore hvali se vitkom figurom: Pogledajte tko joj pravi društvo

Pogledaj galeriju