duhovi prošlosti

Rebecca Loos želi da se David Beckham ispriča 'za bol koju je prouzročio svojoj ženi'

11.10.2023 u 21:03

Bionic
Reading

Prošlo je 20 godina od afere u kojoj se našao bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije i njegova asistentica. Nogometaš je vezu negirao, a 'spajsica' Victoria mu je vjerovala. Netflixov dokumentarni serijal o Davidu Beckhamu podigao je prašinu s tom mnogima zaboravljenom 'epizodom'

Kako donosi Daily Mail, instruktorica joge i bivša manekenka prvi je put viđena u javnosti od objave dokumentarca, a prijateljima je rekla da je uznemirena što se David Beckham nikada nije ispričao u Netflixovom dokumentarcu.

Nogometna legenda i njegova 49-godišnja supruga Victoria Beckham progovorili su o ishodu njegove navodne afere s majkom dvoje djece po prvi put. Činilo se da je poznati nogometaš u jednom trenutku bio blizu suza dok je pričao kako je skandal iz 2004. zamalo uništio njihov brak.

Rebecca Loos smatra da bi David (s kojim se navodno spetljala dok je igrao za španjolski Real Madrid) trebao 'očvrsnuti i javno se ispričati za bol koju je prouzročio svojoj ženi, umjesto da glumi žrtvu', navodi britanski tabloid. Tvrdnje o aferi Beckham je uvijek opisivao kao 'smiješne', ali nikada nije potvrdio ni opovrgnuo navode.

Stare televizijske snimke i novinski isječci o navodnoj aferi prikazani su tijekom dokumentarca. Beckhamovi su iskreno progovorili o tome kako je to utjecalo na njihov brak. Obožavatelji su bili zapanjeni kada su David i Victoria konačno progovorili o skandalu u četverodijelnoj Netflixovoj seriji, koja također dokumentira i njihovo glamurozno vjenčanje 1999. u Irskoj te njegovu nogometnu karijeru u Manchester Unitedu.

Rebecca Loos Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

David je također priznao da još uvijek ne zna kako su prebrodili krizu, ali je naglasio da su on i Victoria znali da se moraju 'boriti za svoju obitelj'. Loos je često javno isticala da 'ne žali' što je ispričala svoju priču, no drugi njoj blizak izvor blizak kaže da smatra da je šesteroznamenkasta svota, koju su joj sada nepostojeće novine News of the World platile 2004., bila 'ogromna pogreška'.

Netflixov dokumentarni serijal je Loos ponovno vratio u središte pozornosti nakon gotovo 20 godina, a prijatelji kažu da je frustrirana što je skandal ugrozio njezin anonimni život. Naime, ona je danas majka dvoje djece i jako je zadovoljna svojim idiličnim životom. U sretnom je braku s norveškim liječnikom te žive u blizini zadivljujućeg planinskog krajolika.

U listopadu 2008. godine, Rebecca je sudjelovala u nizozemskoj verziji serije '71 Degrees North', u kojoj je sudjelovao i Sven Christjar Skaiaa. Vjenčali su se ubrzo nakon što je Rebecca zatrudnjela, a zadržala je svoje prezime te se nastanila u planinskoj južnoj Norveškoj, a prvo dijete je rodila u srpnju 2009. godine.

Sada imaju dva sina, Magnusa i Liama, a obitelj živi sa svojim psom u skijaškom odmaralištu Hemsedal. Kći diplomata rođenog u Madridu, koja je dijelom Nizozemka, odbila je razgovarati s MailOnlineom o Beckhamovom dokumentarcu, ali je ranije progovorila o cijelom problemu. 'On je bio oženjen. On je bio taj koji me zaveo. On je bio taj koji je prekršio obećanja i ponašao se loše, a ja sam ipak bila ta koja je bila omalovažavana', rekla je.