rebecca loss

Bivša ljubavnica Davida Beckhama znakovito progovorila o aferi

09.10.2023 u 23:42

Bionic
Reading

Iako danas živi potpuno drugačijim životom, 45-godišnju Rebeccu Loos i dalje većina promatra kroz prizmu bivše Beckhamove ljubavnice

Gotovo 20 godina nakon što se saznalo za aferu Davida Beckhama i Rebecce Loss, nizozemska manekenka iznova se suočava sa zlobnim komentarima na društvenim mrežama. Ipak, neki su stali u njenu obranu, a ona je na sve odgovorila znakovitim komentarom.

Jedan komentar glasio je 'Neki od komentara ovdje su odvratni!!! Budi jaka. Imaš predivan život sa svojom divnom obitelji koji, za razliku od drugih, ne mora uključivati Netflix!!!', a njega je odlučila osobno odgovoriti Rebecca:

'Hvala. Prihvaćam ružne komentare s koliko god humora mogu', napisala je uz emojije srca i simbola molitve.

Rebecca Loos Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, osim što je pokazala kako se hrabro nosi s okrutnim optužbama koji su se intenzivirali nakon premijere dokumentarca o bivšem nogometašu, mnogima je više pozornosti privukao njen odgovor na komentar druge obožavateljice.

Naime, ona je napisala kako je posve očito da Rebecca nije sve sama izmislila samo kako bi prodala priču, jer bi je Beckhamovi već tužili. Na to je bivša asistentica Davida odgovorila prekriženih ruku u znak zahvalnosti - i potvrde njenih riječi.

  • +3
David Beckham Izvor: EPA / Autor: MARTIN DIVISEK

Bivša manekenka danas je majka dvoje djece, sinova Magnusa i Liama. Nakon što se nekoliko godina aktivno pojavljivala u reality emisijama u Ujedinjenom Kraljevstvu, danas sa suprugom Svenom živi u Norveškoj gdje je izgradila karijeru kao učiteljica joge.

Navodna afera dogodila se 2003. dok je David Beckham igrao za Real Madrid. U dokumentarcu, zvijezda Spice Girlsa, Victoria, prvi put je progovorila i tvrdila da je 'najnesretnije razdoblje u njezinom životu' bilo upravo kad su se izvještaji o nevjeri počeli pojavljivati u medijima. Međutim, par je uvijek negirao te tvrdnje.