nakon 4 godine

Pukla ljubav: Robin Wright nakon bračnog brodoloma sa Seannom Pennom doživjela još jedan krah

26.09.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Glumica se razvodi drugi put. Zvijezda 'Kuće od karata' podnijela je zahtjev za razvod od direktora Yves Saint Laurenta, Clémenta Giraudeta

Navodeći 'nepomirljive razlike' kao razlog razlaza, TMZ javlja da je Robin Wright kao datum rastave navela 31. srpnja te da je ona ta koja je podnijela zahtjev za razvod od 18 godina mlađeg supruga nakon četiri godine braka.

U brakorazvodnoj parnici glumica navodno traži podjelu bračne imovine kojom će svaki supružnik samostalno upravljati i o njoj odlučivati, te odustaje od mogućnosti alimentacije ili uzdržavanja bivšeg partnera.

Upoznali su se u vrijeme dok je Francuz vodio odnose s javnošću za VIP klijente u modnoj kući Saint Laurent. U javnosti su se prvi put pojavili upravo na Saint Laurentovim modnim revijama, a vjenčali su se u kolovozu 2018. na intimnoj ceremoniji u jugoistočnoj Francuskoj.

  • +6
Robin Wright i Clement Giraudet na utakmici PSG-a i Real Madrida Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Robin, koja se proslavila ulogama u filmovima 'Forrest Gimp' i 'Message in a Bottle', kao i seriji 'House of Cards', prije Clementa bila je udata za Senna Penna. S njim je provela 14 godina u bračnoj zajednici tijekom koje su dobili dvoje djece - Dylan Penn i Hoppera Penna. Prije braka s Pennom bila dvije godine udana za kolegu Danea Whiterspoona, kojeg je sredinom osamdesetih upoznala na setu serijala 'Santa Barbara'.