pjevačica se oglasila

Pucnjava na pariškom koncertu Laure Pausini: Muškarac ispalio sedamnaest hitaca

15.02.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Talijanska zvijezda trenutno održava koncerte u sklopu svoje europske turneje. Nastupila je u Madridu, Barceloni, Lisabonu i Bruxellesu, a početkom tjedna i u Parizu. No u gradu svjetlosti dogodili su se neugodni trenutci

Kako izvještava talinanski Il Giornale, oko osam sati navečer, u gledalištu Accor Arena, smještenom na Bulevaru de Bercy, muškarac star 20 godina ispalio je sedamnaest metaka na staklena vrata arene.

Napadač je pokušao ući u VIP prostor gledališta, a kad ga zaštitari nisu pustili, zapucao je. Navodno je Napadač je navodno sa sobom imao i nož i odvijač te je govorio nesuvisle rečenice o aktualnim događajima. Nitko nije ozlijeđen, a muškarac je odmah udaljen te uhićen. Sama Laura Pausini ostala je šokirana onim što se dogodilo. Pogotovo jer, kako se čini, nitko nije shvatio što se događa izvan koncertnog prostora.

  • +3
Laura Pausini Izvor: Profimedia / Autor: Maria Laura Antonelli / Avalon / Profimedia

Upravo iz tog razloga pjevačica je odlučila progovoriti tom događaju ne samo kako bi umirila obožavatelje, već više od svega kako bi objasnila da nije bila svjesna svega te da nakon pucnjave nije ni ispitana od nadležnih organa.

'Budući da imam rodbinu, prijatelje i obožavatelje uznemirene vijestima koje kruže o Parizu, osjećam da moram reagirati. Ono što sam pročitala ne odgovara baš onome što se dogodilo. Ispred sportske dvorane u kojoj je održan moj nastup u Parizu, čovjek je u stanju zbunjenosti pucao na jedna od sporednih vrata sportske dvorane i bio uhićen. Nitko od nas nije ništa primijetio. Koncert je počelo i završio, a da mi ništa nismo znali. Incident nije imao nikakve veze s našom turnejom', poručila je pjevačica.