nek im je sa srećom!

Prve zaruke u Plesu sa zvijezdama: Plesač Ivan Jarnec zaprosio djevojku

14.05.2023 u 21:24

Bionic
Reading

U showu 'Ples sa zvijezdama' plesač Ivan Jarnec zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Lejdi Perković! Nakon što je za rumbu s Darijom Lorenci Flatz dobio maksimalan broj bodova, pale su i prve zaruke u showu

Večerašnja emisija 'Ples sa zvijezdama' počela je s puno iznenađenja! Nakon što su Daria Lorenci Flatz i njezin partner Ivan Jarnec otplesali rumbu, dobili su i prvu, dugoočekivanu, Cibocijevu desetku te time osvojili maksimalan broj bodova. Ipak, večer je vodila u još jedno iznenađenje!

Nakon što je par iznenađen i sretan došao k Tamari, Ivan je rekao kako mora učiniti još nešto puno bitnije te se okrenuo i krenuo prema Igoru Mešinu koji mu je uručio posebnu kutijicu. U prvome je redu sjedila Jarnecova djevojka Lejdi Perković, a u kutijici prsten kojim ju je simpatični mladi Varaždinac odlučio zaprositi tijekom live prijenosa.

Buduća mladenka rekla je 'da!', a nakon toga su je preplavile emocije iznenađenja i sreće. Rukama je prekrila usta u čudu, a zatim ga čvrsto zagrlila.

Cijela je publika zapljeskala hrabrom potezu mladog plesača, a ni Daria nije skrivala emocije. Ivan i njegova zaručnica te Daria Lorenci i njezin suprug privatno se druže te odlaze na večere, a pitanje je je li Daria znala za Ivanov romantični plan.

Zaruke u Plesu sa zvijezdama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo