RASKOŠNA KREACIJA

Je li ovo dosad najglamuroznije izdanje Tamare Loos u 'Plesu sa zvijezdama'?

01.05.2023 u 08:15

Bionic
Reading

Tamara Loos, voditeljica ovogodišnje sezone 'Plesa sa zvijezdama', izazvala je opće oduševljenje svojim stajlingom dostojnim crvenog tepiha

Lijepu brinetu u devetoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' vidjeli smo u još jednom glamuroznom modnom izdanju za koje je dobila samo bezbrojne komplimente.

Iz emisije u emisiju Tamara za svoje outfite koje osmišljava stilist Marko Grubnić dobiva samo komplimente, pa je i za blještavu večernju haljinu koja prati figuru dobila bezbroj pohvala.

Nakon što je sve oduševila kreaciji s raskošnim volanima od tila, u devetoj emisiji pojavila se u također dugoj haljini, s ukrasima u obliku ruže načinjene od iste blještave tkanine koju potpisuje domaća dizajnerica Marina Matić koja stoji iza brenda Larie.

  • +15
Ples sa zvijezdama 9. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Tamarin glamurozni look fantastično su zaokružile upečatljive rukavice duljine do lakta, a ovaj je look za koji je zaslužila najbolje ocjene upotpunila je novom, elegantnom nešto kraćom frizurom.

'Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći svaka čast', otkrila je Tamara ranije za Novu TV uoči početka showa u kojem je zamijenila Maju Šuput.