PROŠIRENJE OBITELJI

Paris Hilton objavila sretnu vijest o prinovi, a evo koje je neobično ime odabrala

24.11.2023 u 17:19

Bionic
Reading

Paris Hilton, 42-godišnja DJ-ica, dizajnerica i poduzetnica koja je nekoć slovila kao velika partijanerica, danas živi posve drukčijim životom

Plavokosa nasljednica objavila je divnu vijest koja je oduševila njezine brojne fanove.

Paris je poseban razlog za proslavu ovog Dana zahvalnosti. Na društvenim je mrežama objavila kako je dobila drugo dijete sa suprugom Carterom Reumom - djevojčicu, kojoj je dala ime London budući da je i u ranijim intervjuima isticala kako bi svojoj kćeri dala baš to neuobičajeno ime.

NICKY I PARIS HILTON

Teško je ostati ravnodušan na razigrane stajlinge poznatih sestara

Pogledaj galeriju

'Za mnogo toga treba biti zahvalan', poručila je Hilton putem društvenih mreža podijelivši fotografiju ružičaste odjeće s vidljivo istaknutim imenom 'London'. Paris je podijelila snimku ružičaste majice s Petar Pan kragnicom i udobnim hlačicama uz poruku: 'Zahvalna sam za moju djevojčicu'.

Riječ London bila je otisnuta na prednjem dijelu majice, dok su na odjeći bili i jarko ružičaste sunčane naočale u obliku srca i pleteni zečić.

Parisina teta, zvijezda Real Housewives of Beverly Hills, Kyle Richards, komentirala je objavu nizom emotikona s ružičastim srcem, dok je supermodel Naomi Campbell dodala: “Čestitamo i dobrodošla London'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

U drugom videu podijeljenom na njezinom Instagram Storyju, Hilton i Reum se mogu vidjeti kako plešu za stolom s Phoenixom dok Reum viče: 'Veliki brate!'.

Ranije ovog mjeseca, Paris Hilton je dala nagovijestiti kako očekuje povećanje obitelji. 'Jedva čekam dobiti još jedno dijete', rekla je tad za People te dodala da bi voljela imati djevojčicu. Također je ispričala kako je 'opsjednuta' svojim sinom Pheonixom i slatkim trenucima koje dijele zajedno.

Njezin sin, začet putem surogat majke, stigao je na svijet prije 10 mjeseci, a Paris je otkrila kako je godinama prolazila i kroz postupke pomognute oplodnje.