ponešto za svakoga

Zoran Vakula i njegova Lavanda ispričali su nam koje su ih serije oduševile i koje vrijedi vidjeti

24.11.2023 u 16:06

Bionic
Reading

Ako ste već iscrpili sve ideje o tome što gledati od serija, možda vam izbor jednog od najpoznatijih hrvatskih meteorologa i njegove supruge posluži kao preporuka

Dakle, ako ne znate što pogledati tijekom vikenda, možda nakon pregleda liste bračnog para Vakula pronađete nešto po svom ukusu.

'Iskreno, ovo što slijedi uglavnom je prijedlog supruge Lavande. Ona je puuuno veći filmofil od mene. Zahvaljujući njoj, povremeno gledam filmove i serije, najčešće uz 'raduckanje' na laptopu. Malo je vjerojatno da bih ih sam tražio, našao i gledao', rekao nam je Zoran Vakula i nastavio: 'Dakle ovo su Lavandini i moji prijedlozi za gledanje tijekom svježeg, pa i prohladnog vikenda, posebice vjetrovite subote:

Damin gambit (Netflix)

Zanimljiv životni put glavne junakinje, kao i način funkcioniranja njezinog uma. Pokazuje da strast dovodi do uspjeha usprkos teškim životnim okolnostima i preprekama.

Izvor: Društvene mreže

Roditeljske muke (HBO Max)

Vrlo realan prikaz roditeljstva i obiteljskog života koji gledatelja dovodi do prepoznavanja i poistovjećivanja. Prikazano na zanimljiv i zabavan način, bez dociranja i davanja mudrih životnih savjeta i lekcija.

Izvor: Društvene mreže

Sretno Leo Grande (HBO Max)

Odličan prikaz emotivnog života neispunjene sredovječne žene koja se ne miri sa svojom situacijom, nego u kasnijoj životnoj dobi nadoknađuje propuštena iskustva. Dakle - nikad nije kasno! Izvrsno glume Emma Thompson i Daryl McCormak.

Izvor: Društvene mreže