OSTAVILI IH U NEZNANJU

Oni, kao i obično, nisu ništa znali: Harry i Meghan i ovoga su puta izostavljeni iz svega

22.03.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Nikoga zapravo ne čudi da princ Harry i Meghan Markle nemaju nikakvog pojma zašto je njihova šogorica Kate Middleton zapravo bila hospitalizirana i kakvoj je operaciji bila podvrgnuta

Dok oporavak Kate Middleton od operacije abdomena i dalje traje, teoretičari zavjera ne spavaju mirno. Iako se, u tišini i tajnosti ovog tjedna vratila nekim obavezama i poslovima, sve priče oko njezine misteriozne bolesti i oporavka poprilično su uzdrmale kraljevsku obitelj, no ne i onaj dio obitelji koji živi preko oceana.

Naravno, riječ je o princu Harryju i Meghan Markle koji vjerojatno ni ne znaju nikakve detalje o zdravstvenom stanju šogorice. Za pretpostaviti je da su William, ali i ostatak obitelji u Londonu, odlučili zadržati za sebe sve detalje, svjesni kako bi Harry i Meghan mogli još jednom iskoristiti njihovo povjerenje i dobiti novih pet minuta slave na račun Kate Middleton.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Iako se šuškalo kako je Meghan kontaktirala Kate, velika je vjerojatnost da do toga ipak nije došlo, posebno nakon svega što se posljednjih godina odvilo na relaciji Walesovi-Sussexovi.

O Kateinoj operaciji i oporavku najvjerojatnije su doznali kao i većina svijeta - iz medija - budući da ni Harry nema apsolutno nikakav kontakt s bratom.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Naravno da su upoznati s time da je bila u bolnici, no nisam sigurna da znaju zbog čega je tamo završila, jer su njihovi odnosi prilično otuđeni. Braća ne razgovaraju, a ne razgovaraju ni Kate i Meghan, pa ako su dobre želje možda i upućene, nisam sigurna da su oni upoznati sa svime kao što su upoznati ostali stariji članovi kraljevske obitelji', rekla je stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Ona tvrdi i kako su Sussexovi vjerojatno poslali čestitku i cvijeće na adresu Kate Middleton, ali isto tako da princezina zdravstvena situacija zasigurno nije rezultirala zbližavanjem nje i Williama s Harryjem i Meghan.