POTVRDIO NAGAĐANJA

Ogovaranje Selene Gomez užarilo društvene mreže: Stručnjak otkrio što je rekla Taylor Swift

09.01.2024 u 17:03

Bionic
Reading

Veliki uspjeh serije 'Nasljeđe' HBO-a i Nolanovog 'Oppenheimera' na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa uspjelo je zasjeniti ogovaranje pop zvijezde i glumice Selene Gomez

Ni dalje se ne stišavaju reakcije javnosti na društvenim mrežama na račun viđenog na 81. dodjeli Zlatnih globusa, a za većinu njih zaslužna je zvijezda serije 'The Only Murders In The Building'. Bivša Disneyjeva zvijezda postala je viralnom nakon što je njezin razgovor s prijateljicama Taylor Swift i Keleigh Sperry tijekom ceremonije dodjele u hotelu Beverly Hilton snimljen kamerom.

Selena Gomez i Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Gledatelji su pokušavali pročitati interakciju s usana, zaključivši da je Selena djevojkama govorila o neugodnoj interakciji s beauty mogulicom Kylie Jenner i njezinim odabranikom, holivudskom zvijezdom Timotheejem Chalametom.

Ova 'skandalozna' snimka iznjedrila je na stotine memeova, a pojedinci su ustvrdili kako je ovaj viralni trenutak gurnuo Globuse u središte pozornosti pripadnika Generacije Z i samoj dodjeli pomogao u rebrandingu nakon brojnih kontroverzi.

Video isječak pokazuje Selenu (31), Taylor (34) i suprugu glumca Milesa Tellera kako za stolom raspravljaju o neugodnoj interakciji koju je Selena imala s Timotheejem Chalametom i reality zvijezdom Kylie Jenner.

Da je Selena svojim slavnim prijateljicama uistinu rekla da joj je uskraćena zajednička fotografija s Timotheejem (28), za britanski Daily Mail potvrdio je forenzičar za čitanje sa usana Jeremy Freeman.

Freeman kaže da je Selena rekla Taylor i Keleigh: 'Nije se htio slikati sa mnom, rekao je ne', na što je Keleigh šokirano odgovorila: 'Timothee?'

Taylor je Seleni u tom trenutku nešto šapnula na uho, na što joj je navodno odgovorila: 'Pokušala sam, nisam mogla, to će ih uznemiriti.'

'Tračevi o Selena/Chalamet/Kylie razlog su zašto će Globusi ostati relevantni za generaciju Z. Prava količina interakcije među slavnim facama stvara pravu količinu spekulativne drame', istaknuo je jedan korisnik bivšeg Twittera, a današnjeg X-a.

Njihovo ogovaranje jedan je gledatelj sažeo ovim riječima: 'Cijela ta stvar s Taylor/Selena/Kylie dokaz je da bez obzira na to koliko si bogat, koliko si slavan, zlobne rasprave nikad nisu daleko.'

  • +3
Taylor Swift na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Rich Polk / AFP / Profimedia

Između Kylie Jenner i Selene Gomez postoji povijest netrepeljivosti. U veljači 2023. Kylie je bila prisiljena odgovoriti na TikTok video u kojem je optužena da se ruga Seleninim obrvama, sve zanijekavši i opovrgnuvši glasine o svađi između nje i pop zvijezde.

Kylie i njezin partner, holivudski glumac Timothee Chalamet, i sami su se pobrinuli postati viralnim hitom ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, izmjenjujući nježnosti pred slavnim uzvanicima i mnoštvo kamera.