GLORIA CAMPANO

Bradley Cooper na crveni tepih poveo je najdražu ženu, no ovoga puta nije mu donijela sreću

08.01.2024 u 10:52

  • +2

Bradley Cooper s mamom

Izvor: Profimedia / Autor: Gilbert Flores / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

I ovoga je puta Bradley Cooper na crveni tepih odlučio povesti jedinu ženu koja je, uz kćerkicu Leu de Seinu, jedina konstanta u njegovom životu - svoju majku Gloriju Campano

Holivudski zavodnik nije krio ponos kada je na crveni tepih 81. dodjele Zlatnih globusa, održane noćas u hotelu Beverly Hilton na Beverly Hillsu, pred okupljene fotografe stao u društvu možda i najvažnije žene u svom životu - majke Glorije Campano.

49-godišnji Bradley Cooper izgledao je elegantno u crnom smokingu, ispod kojeg je provirivala bijela košulja, a i frizura je bila uredno podšišana.

Njegova majka savršeno se uklopila u holivudski glamur s kratkom crnom jaknicom, ispod koje je bila crna haljina sa čipkastim detaljem, no ono što u prvi pogled upada, popularne su avijatorice s plavim staklima, koje nije skidala s lica.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju

Unatoč svemu, Cooperu majka ovoga puta nije donijela sreću, jer redatelj i glavni glumac 'Maestra' kući nije ponio toliko željene nagrade. Bradley Cooper bio je nominiran za Najbolju mušku izvedbu u kategoriji drame, kao i kao Najbolji redatelj, u obje kategorije izgubio je od filma 'Oppenheimer', glumca Cilliana Murphyja i redatelja Christophera Nolana. Iako je do sada bio već šest puta nominiran za Zlatni globus, niti jednom ga nije osvojio.

Inače, Gloria Campano sinu je već bila pratnja na dodjelama nagrada, između ostalog 2022. na dodjeli Oscara, 2019. na dodjeli Screen Actors Guild nagrada i 2015. na dodjeli nagrada Tony.