vikend u sandringhamu

Odmor joj je godio: Kraljica Elizabeta vratila se u dvorac Windsor, a ovo događanje ne želi propustiti

09.11.2021 u 17:02

Bionic
Reading

Nakon kratkog boravka u Sandringhamu kraljica Elizabeta ovoga utorka vratila se helikopterom u dvorac Windsor te je odlučna u tome da ovoga vikenda sudjeluje na obilježavanju Dana sjećanja, iako su joj liječnici savjetovali mirovanje

Nakon pet dana provedenih na svom imanju u Norfolku, britanska kraljica u jutarnjim satima helikopterom se vratila u dvorac Windsor.

Ovih dana nalazi se u posebnom fokusu javnosti nakon što je prošloga mjeseca prenoćila u bolnici. Na preporuku liječnika otkazala je brojne službene posjete na dva tjedna, a u ovo doba godine ponovno je nakratko boravila u Sandringhamu, baš kao godinama prije u društvu princa Philipa.

uživa u vožnji

Iako su joj liječnici savjetovali odmor: Kraljica Elizabeta uhvaćena za volanom skupocjenog Jaguara

Pogledaj galeriju

Buckinghamska palača javnosti je ranije izjavila kako je kraljica odlučna u tomu da i ove godine za Dan sjećanja položi vijence u čast poginulih pripadnika britanskih oružanih snaga tijekom Prvog svjetskog rata.

Njezin let helikopterom do dvorca Windsor uslijedio je nakon što su upućeni rekli kako je kraljica odlučna u tomu da ovoga Božića tradicionalno ugosti svoju obitelj na imanju u Sandringhamu nakon što je prošle godine u navedenom bila spriječena uslijed globalne pandemije.

  • +15
Kraljica Elizabeta sa štapom za hodanje Izvor: Profimedia / Autor: Arthur Edwards/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia