u tonu osamdesetih

Novo ruho pjesme Arsena Dedića: Lucija Šerbedžija u novim pjevačkim izazovima

09.05.2023 u 19:57

Bionic
Reading

Lucija Šerbedžija toliko je uživala u show-u 'Zvijezde pjevaju' da se odlučila 'opako' primiti mikrofona. Uzela je jednu od najljepših ljubavnih pjesama i dala joj novi zvuk: Arsenovi stihovi sada su dobili moderan, a retro štih

Slavna glumica Lucija Šerbedžija prošlog vikenda završila je svoje uspješno putovanje u show-u 'Zvijezde pjevaju' u koje se plasirala kao finalistica, a sada predstavlja svoj novi singl 'Proljeće bez tebe'. Glumica je odavno zaljubljena u pjevanje, a prijateljstvo Arsena i oca Rade pretočila je u novo ruho Arsenove pjesme.

''Proljeće bez tebe' je pjesma od Arsena Dedića koju je napisao za Kseniju Erker međutim oboje su ju izvodili. Kad smo razmišljali koju bi pjesmu voljela obraditi i predstaviti kao moj novi singl, odmah mi je pala ova prekrasna Arsenova pjesma na pamet. Za mene je to jedna od najljepših ljubavnih pjesama ikada napisanih. Mi smo smatrali da bi bilo super kada bi se poigrali sa malo drugačijim aranžmanom te pjesme kako bi ju osvježili i udahnuli malo daška novog vremena', rekla je Šerbedžija.

Lucija Šerbedžija - Proljeće bez tebe Izvor: Društvene mreže / Autor: Aquarius Records/ YouTube

Glumica je nedavno u intervjuu otkrila da ju pjevanje istinski usrećuje, toliko da joj se i zjenice šire dok pjeva.

'Nisam površna osoba i u svemu čega se primim trudim se biti potpuno angažirana', rekla je glumica, a isto je i potvrdila doguravši sve do zadnje emisije pjevačkog natjecanja na HRT-u. Uz Ivanku Mazurkijević Šerbedžija je pokazala svoj talent, ali i otkrila da joj je oduvijek bio san pjevati i nastupati u popularnoj emisiji koju inače prati iz topline svoga doma.

'Moj već sad standardni tim, Branko Markota i Zvonimir Dusper Dus, uspjeli su pjesmi dati prizvuk osamdesetih i meni jako drage elektronske glazbe te sam jako zadovoljna i sretna što ćemo ovu pjesmu predstaviti u jednom neočekivanom i modernom duhu', o pjesmi je ispričala Lucija.

  • +83
Zvijezde pjevaju, 7. emisija - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT