provjerena formula

Kad god odjene haljinu omiljenog joj brenda, Barbara Kolar pokrene lavinu oduševljenja

07.05.2023 u 16:56

  • +8

Barbara Kolar i Danijela Martinovć

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Bionic
Reading

U finalnoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' voditejica Barbara Kolar pokazala je upečatljiv stajling u zelenoj boji. Za važnu večer posegnula je za Solace London kreacijom, brendom za kojim često poseže kada su u pitanju glamurozni stajlinzi

Istaknuto zeleno izdanje jedne od najomiljenijih domaćih voditeljica nije imao šanse proći nezapaženo. Za finalnu večer showa 'Zvijezde pjevaju', u kojoj su pobjedu odnijeli Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, Barbara je savršen stajling pronašla kod poznatog britanskog brenda Solace London.

Barbara je inače velika obožavatljica ovog brenda te je krecije britanske modne marke nosila već više puta, a sada je pokazala itekako upečatljivo izdanje u zelenoj nijansi.

Izbor je pao na jednostavnu, usku haljinu koja ističe siluetu tijela upotpunjenu itekako upečatljivim detaljem u vidu velikog zelenog volana načinjeno od sjajnog materijala koji je prekrivao cijeli gornji dio kreacije.

Riječ je o haljini 'Ellis', maksi kroja i svijetle zelene nijanse. Haljina je zapravo kreacija na jedno rame, otvorenih leđa, a uski donji dio u dojmljivom je kontrastu s volumioznim i eklektičnim gornjim dijelom.

Haljina se inače prodaje po cijeni od 550 funt, a dostupna je i u plavoj i bijeloj boji te zanimljivoj kombinaciji crne haljine i bijelog volana.

U kreacijama brenda Solace London Barbara je zablistala više puta – u četvrtoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' nosila je haljinu otvorenih ramena i vatreno crvene boje, a upravo je ovaj brend bio odgovoran za drapiranu zelenu haljnu istaknutog struka koja je, nakon što ju je Barbara odjenula u prošlog sezoni showa, izazvala lavinu oduševljenja.

Prije toga u svibnju 2021. nosila je dugu, skulpturalnu haljinu spuštenih ramena u plavoj, crnoj i zelenoj boji, a pola godine prije toga izbor je pao na ednostavnu crnu haljinu sa srcolikim dekolteom.

  • +83
Zvijezde pjevaju, 7. emisija - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT