rođendanska tradicija

Portret princeze Charlotte skriva dirljivu posvetu pokojnoj kraljici Elizabeti

03.05.2024 u 10:13

Bionic
Reading

Princeza Charlotte 2. je svibnja proslavila rođendan, a najnoviji portret pokazao je da je Kate Middleton još uvijek vrsna u biranju scenografije i fotografiranju svojih nasljednika

Najnoviji rođendanski portret sada 9-godišnje princeze Charlotte dokaz je da kraljevska obitelj ne odustaje tako lako od tradicije, ali i da ne zaboravlja istaknute članove koji su svojim likom i djelom zadužili monarhiju. Na Instagram profilu princa i princeze od Walesa objavljena je fotografija nasmiješene princeze, a portret skriva i počast pokojnoj kraljici Elizabeti.

'Sretan 9. rođendan, princezo Charlotte', stoji u opisu fotografije uz zahvalu svima na lijepim željama te zasluge princezi Kate na fotografiji.

Iako su je amaterske vještine koštale reputacije prilikom Majčinog dana, Kate Middleton ovim je portretom pokazala da ništa ne prepušta slučaju te da je svaki detalj dobro promislila.

Fotografija iz parka više je od same fotografije uz prekrasan cvjetni grm jer je mjesto na kojem mlada princeza pozira pažljivo odabrano. Riječ je o grmu svijetlih ružičastih cvjetova kojem je dodijeljeno ime 'Clematis Elizabeth' u čast pokojne kraljice Elizabete.

Jedna od prvih biljaka nazvana prema pokojnoj kraljici biljka je penjačica koja počinje cvjetati baš u vrijeme Charlotteina rođendana krajem travnja ili početkom svibnja.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju