MODNA RENESANSA

Danijela Martinović nadmašila samu sebe: Pokazala dva stajlinga, jedan bolji od drugog

07.05.2023 u 09:52

  • +10

Danijela Martinović

Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR FERINA ATELIER FERINA Z

Bionic
Reading

U finalnoj emisiji showa 'Zvijezde pjevaju' Danijela Martinović je nadmašila samu sebi, pojavivši se u dva odlična stajlinga

Vrckava splitska pjevačica proživljava pravu modnu renesansu. Danijela Martinović nastavila je uspješan modni niz te pokazala čak dva odlična stajlinga u posljednjoj emisiji sezone showa 'Zvijezde pjevaju'.

Stilistica Barbara Repe priredila je modne kombinacije u kojim je vješto spojila retro vibru i suvremen look. Danijela je tako zablistala u haljini retro kroja iz najnovije kolekcije Lei Lou dizajnerice Aleksandre Dojčinović, u zanimljivoj kombinaciji tirkizne i narančaste boje.

Jednostavan, ali iznimno efektan kroj Danijeli pristaje kao saliven, a stajling je stilistica sjajno upotpunila neobičnim naušnicama cvjetnog oblika iz Zare i retro platformama srebrne boje.

U drugom stajlingu Danijela je premijerno odjenula možda i najbolji komad iz najnovije dizajnerske suradnje Thierryja Muglera i H&M-a.

  • +8
Barbara Kolar i Danijela Martinovć Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Ova efektna haljina iz kolekcije Mugler H&M u trgovine stiže 11. svibnja, a splitska pjevačica prošetala ju je među prvima.

  • +34
Kolekcija Mugler H&M Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Crna kratka haljina savršeno utjelovljuje duh Thierryja Muglera jer spaja prepoznatljive detalje: korzetiran kroj, peplum detalj na bokovima, male puf rukave spuštenih ramena i specifične šiljke.

  • +83
Zvijezde pjevaju, 7. emisija - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Haljina mini kroja od prekrasnog crnog pliša odlično je pristajala Danijeli. Uz nju je nosila naušnice iz istoimene kolekcije koji su jako futurističke te lakirane crne salonke brenda Högl.

  • +6
Poznati na predstavljanju kolekcije H&M X Mugler Izvor: Profimedia / Autor: GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA