NE MARE ZA POGLEDE

Novi najpoželjniji par današnjice i dalje uživa u Meksiku: Eiza Gonzalez i Timothee Chalamet više ne skrivaju svoju ljubav

29.06.2020 u 12:54

Bionic
Reading

Baš kao što su u ljeto 2019. svi mediji pisali o novoj vezi u glazbenom svijetu, onoj između Camile Cabello i Shawna Mendesa, ovo će ljeto čini se biti u novoj holivudskoj vezi, onoj između Eize Gonzales i odnedavno slobodno Timotheeja Chalameta

Jedan od omiljenih glumaca nove generacije, Timothee Chalamet, i dalje uživa u luksuznoj vili sa svojom novom djevojkom, meksičkom glumicom Eizom Gonzalez. Iako niti jedno od njih nije još uvijek službeno potvrdio da su u vezi, paparazzo fotografije to potvrđuju, budući da par ne može odoljeti izmjenjivanju nježnosti, unatoč tome što su paparazzi posvuda oko njih u meksičkom Cabo San Lucasu.

Par tamo boravi već posljednjih tjedan dana, zajedno s društvom, a nakon što su isprva boravili u 'sigurnosti' svoje vile i nevjerojatnog infinity bazena, sada su odlučili svratiti do obližnje pješčane plaže, gdje je atraktivna Eiza Gonzalez pokazala svoju liniju u indigo plavom bikiniju.

  • +7
Eiza Gonzalez i Timothee Chalamet Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gdje su se i kada upoznali, još uvijek nije poznato, no jasno je da ni Chalamet, baš kao ni njegove kolege Josh Duhamel, Liam Hemsworth, ali i Maluma, Calvin Harris te Cristiano Ronaldo, nije mogao odoljeti njezinim čarima. Sam Timothee Chalamet nedavno je prekinuo svoju vezu s Lily Rose Depp, kćerkom Johnnyja Deppa i Vanesse Paradise.