REGE-JEAN PAGE

Nova godina novi zlatni rez: Evo tko je najsavršeniji muškarac na svijetu

26.01.2023 u 12:42

Bionic
Reading

Po novom popisu estetskog kirurga Juliana De Silve, koji svake godine pomoću najnovije tehnike računalnog mapiranja donosi listu savršenih muškaraca i žena, najljepši je sada glumac Rege-Jean Page, zbog kojeg su mnogi s obožavanjem gledali seriju 'Bridgerton'

Prema drevnim znanstvenim istraživanjima i tehnici 'zlatnog reza', tek su širina i duljina nosa 34-godišnjeg glumca Regea-Jeana Pagea dobila nižu ocjenu. Savršeno oblikovane usne, razmak između očiju i položaj istih donijeli su mu visoke ocjene, zbog čega je zvijezda 'Bridgertona' zasluženo zasjeo na prvo mjesto.

Lista je to koju svake godine radi britanski estetski kirurg Julian De Silva i to popmoću tehnika računalnog mapiranja, a Rege-Jean Page se s grčkim zlatnim omjerom ljepote Phi podudara sa čak 93.65 posto.

'On ima klasično lijepo lice i prekrasne smeđe oči. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, a jedina niža ocjena koju je dobio bila je širina i duljina nosa', rekao je De Silva i dodao kako zahvaljujući najnovijoj tehnici računalnog mapiranja može se napokon 'riješiti misterija' o tome što čovjeka čini fizički lijepim.

  • +2
Rege-Jean Page Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Odmah ispod zvijezde serije 'Bridgerton' smjestili su se Chris Hemsworth, s omjerom 93.53 posto, Michael B. Jordan s 93.46 posto te Harry Styles s 92.30 posto.

Poznati kirurg za Chrisa Hemswortha je rekao kako on ima 'staromodni glamur nekadašnjih holivudskih zvijezda'.