uživaju zajedno

Nikamo bez svoje Blanke: Zlatko Mateša sa suprugom dočekao zlatne i radosne Barakude

18.02.2024 u 19:00

Bionic
Reading

Hrvatska vaterpolska reprezentacija vratila se u nedjelju u domovinu sa zlatom oko vrata. Momčad pod vodstvom Ivice Tucka ispisala je povijest sporta, a u Zračnoj luci Franjo Tuđman priređen im je svečani doček u organizaciji Hrvatskog vaterpolskog saveza

Svečanost i službeno primanje sportaša održalo se u VIP salonu terminala za polaske. Među brojnim okupljenima 'zlatnim' vaterpolistima čestitali su i državni tajnik za šport Tomislav Družak, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladen Drnasin te predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša koji je stigao sa svojom suprugom Blankom.

Kamere fotoaparata modno usklađene supružnike snimile su u neformalnom razgovoru među ostalim uzvanicima. Par je proteklog tjedna proslavio svoje prvo Valentinovo. Svoju su ljubav proslavili u crkvi u Madridu u kojoj se čuva srce svetog Valentina, naveo je 24sata.

Prošle godine u rujnu podijelili su s javnosti svoju ljubav, a svega dva mjeseca kasnije zaokružili je brakom. Bilo je to manje, intimno vjenčanje s 30-ak uzvanika, a Blanka je objasnila da njihova ljubav nije došla preko noći, već da je prerasla iz prijateljstva. Ne prestaju uživati u društvu jedno drugog te njihovim bračnim putovanjima i izlascima. Tako su Novu godinu proslavili u Singapuru, a nedavno su viđeni na premijeri 'Cosi fan tutte' u HNK Zagreb.

PREDSTAVA U KOMEDIJI

Šaputanja u kazalištu: Zlatko Mateša na premijeru stigao sa svojom Blankom

Pogledaj galeriju