koja figura

Nicole Scherzinger pokazala zavidnu liniju u bikiniju i podsjetila da krenemo s pripremama za ljeto

31.01.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Pjevačica koja je popularnost stekla u girl bendu Pussycat Dolls odavno ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele mnoge žene. Tajna njezinog izgleda je u redovitoj tjelovježbi i pametnom korištenju vremena u teretani, a videom na društvenim mrežama pokazala je koliko dobro može izgledati

Pjevačica koja je nekoć slovila za najzgodniju ženu svijeta pokazala je da još uvijek ima zgodno tijelo za pokazivanje. Nicole Scherzinger na Instagramu je podijelila video u bijelom bikiniju, a njezino utegnuto i istrenirano tijelo izazvalo je reakcije divljenja njezinih obožavatelja.

Video pokazuje atraktivnu pjevačicu kako pleše i vježba u svojoj kupaonici. 'Mali napredak svaki dan daje velike rezultate', napisala je Scherzinger u opisu objave te poslala motivacijsku poruku svojim obožavateljima da iskoriste svaki dan za male korake kako bi kasnije svjedočili većim rezultatima.

Pokazala je svoje tijelo iz svih kuteva, a mnogi će se složiti da izgleda sjajno.

Mnogi bi pretpostavili da 44-godišnja pjevačica ne izlazi iz teretane, no to nije istina. Nedavno je otkrila svoje stavove o vježbanju, a njezina filozofija tjelovježbe mnogima će se svidjeti. 'Sve umjereno. Ne moraš se ubiti. Kad sam bila dio Pussycat Dollsa, mislila sam da moraš vježbati tri ili četiri sata dnevno, ali ne trebate. Radi se o 20, 30 ili 40 minuta. Obično vježbam 30 ili 45 minuta. Morate biti pametni s tim vremenom – radite ono što vam odgovara'.

Dobar izgled i višegodišnju posvećenost vježbanju duguje stalnim promjenama plana tjelovježbe te uvijek radi nešto novo. Voli yogu, ali i HIIT treninge.

Iako danas, sudeći po najnovijoj objavi, nema problema s pokazivanjem vlastitog tijela, pjevačica je priznala da je nekoć imala velike nesigurnosti na račun svog izgleda. Nedavno je otkrila da je zbog nesigurnosti u mladosti sakrivala noge pa je zato često nosila traperice dok je snimala s popularnim bendom Pussycat Dolls.

  • +7
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: JAST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia