nema labavo

Nikolina Pišek najbolje zna kako se vježba

04.10.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Voditeljica na društvenim mrežama redovito dijeli objave iz privatnog života sa svojim fanovima. S najnovijim videima je pokazala kakon izgleda jedan od njezinih treninga

Ljetni odmor, uživanja i izlasci vjerojatno su poremetili uobičajeni ritam prehrane i režim vježbanja. Jesen znači povratak u rutinu, i to ne samo u smislu poslovnih obveza, već i kad je riječ o vježbanju i treninzima. Toga je itekako svjesna naša voditeljica.

Nikolina Pišek može se pohvaliti besprijekornom linijom, a održava je redovitim treninzima. Na Instagramu je pokazala kako jačala mišiće na spravama i boksačkoj vreći. Uz redovito vježbanje pazi i na prehranu. Kako je ranije otkrila, najradije jede lagane salate, a u restoranu naručuje biftek, odnosno proteine potrebne za izgradnju mišića.

'Oduvijek sam stava da ću radije uložiti u vježbanje, pritom mislim na vrijeme, trud i muku, jer imati dobru liniju, dobru mišiću masu i formu - to nije bez muke i priznajem da bih se mogla truditi još više i vrlo često mi se ne da pa se prisiljavam, ali satisfakcija je na kraju najjača. Uvijek bih radije izabrala da uložim u sebe, usprkos trudu i vremenu i mučenju, jer mi je puno veća satisfakcija da sam zadovoljna sama sobom i da ne moram kupovati užasno skupu odjeću kojom ću se maskirati, nego da mogu biti zadovoljna i u prastarim trapericama i običnoj bijeloj majici. Ako biram između toga, onda svakako tjelesna sprema', izjavila je ranije za tportal.

  • +3
Nikolina Pišek Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL