SLAVNA AUSTRALKA

Nicole Kidman o svojim nesigurnostima; komentari na račun visine posebno joj smetaju

18.01.2024 u 10:10

Bionic
Reading

Iako je već desetljećima na sceni, Nicole Kidman prvo su govorili kako neće uspjeti. Kao razlog njezinog neuspjeha navodili su visinu, no Kidman i njezinih 180 cm svima su dokazali suprotno

Koliko god netko bio uspješan i koliko god komplimenata čuo, zlokobni komentari najčešće ostavljaju veći trag. Poznati i slavni dnevno se susreću s tisuće negativnih komentara, a, iako bismo pomislili da se nakon godina u Hollywoodu ipak naviknu nositi s njima, i oni su samo ljudi od krvi i mesa. Nicole Kidman ne srami se reći kako joj neki komentari i danas posebno smetaju, posebno oni na račun visine.

Sa svojih 180 cm glumica je jedna od viših dama u Hollywoodu, a uvrede na račun visine i dalje joj stvaraju nesigurnosti. Od rane mladosti sluša da je previsoka da bi bila uspješna glumica, a sa 72 filma i 22 serije svima je dokazala suprotno!

'Rečeno mi je: 'Nećeš imati karijeru. Previsoka si'', prisjetila se glumica.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Brandon Voight / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Sjećam se audicije za Annie. Bio je to veliki poziv sa stotinama ljudi. Nisam imala agenta, samo sam se pojavila. Moja mama je rekla: "Oh, molim te, moramo li? Koliko će ovo trajati?", prisjetila se glumica koja je i visinom odskakala od traženih atributa za ulogu.

Visina joj i dalje stvara određene nesigurnosti...

Iako uvijek privlači pozornost svojim pojavljivanjima na crvenim tepisima na kojima je uvijek rado viđena gošća, glumica priznaje da često poželi intervenirati u odabrane outfite koje joj slažu poznati stilisti.

'Kad god idem na crveni tepih, pošalju mi ​​cipele koje su uvijek tako visoke. Pitam se: 'Imaju li kitten heel? Ja ću biti najviša osoba – žirafa!'', rekla je nagrađivana glumica.

U DRUŠTVU SVOGA KEITHA

Senzacionalna haljina s izazovnim detaljima otkrila figuru iz snova Nicole Kidman

Pogledaj galeriju