SVE ZBOG kacige

Nedužna žrtva pobune u Washingtonu: Frontmena benda Jamiroquai zamijenili sa 'šamanom' Jakeom Angelijem

07.01.2021 u 22:06

Bionic
Reading

Iako se posljednjih mjeseci povukao iz javnosti, frontmen benda Jamiroquai ove je srijede spletom okolnosti postao glavna tema na Twitteru, a sve zahvaljujući pristaši Donalda Trumpa, Jakeu Angeliju, koji je s pobješnjelim mnoštvom ove srijede upao u zgradu američkog Kapitola

Svijet su obišle fotografije na kojima uz mnoštvo prosvjednika upada u Kapitol s crvenom, bijelom i plavom bojom na licu i krznenom kacigom s rogovima, a upravo zahvaljujući ovom detalju, zapaženu ličnost u pokretu teorije zavjere Qanon brojni su usporedili s frontmenom britanske grupe Jamiroquai, Jay Kaiom.

Osim brojnim hitovima, poznati britanski glazbenik svjetsku prepoznatljivost stekao je jedinstvenim pokrivalima za glavu koji su postali njegov zaštitni znak.

Uslijed pobune pristaša predsjednika Donalda Trumpa, 51- godišnji glazbenik postao je glavna tema razgovora na Twitteru, a sve zahvaljujući kacigi kakvu je nosio Jake Angeli.

Svjestan brojnih usporedbi s Jake Angelijem na Twitteru, frontmen benda Jamiroquai odlučio je reagirati.

'Dobro jutro Washingtone, sviđa mi se viđeno pokrivalo za glavu, no nisam siguran da je to moja ekipa', napisao je na svom Twitter profilu glazbenik poručivši fanovima da 'ostanu sigurni'.

Nedugo zatim objavio je i video u kojem s naglašenim američkim naglaskom govori: 'Dobro jutro svijete! Neki od vas su uvjereni da su me vidjeli prošlu večer u Washingtonu no moram vam reći kako nisam dio tih frikova'.

Svoje obraćanje javnosti putem videa zaključio je dobrim željama za novu godinu te je iskoristio priliku kako bi se zahvalio svim fanovima na čestitkama u povodu 51. rođendana koji je proslavio 30. prosinca.