NA GREŠKAMA SE UČI

Nakon tri propala braka Jane Fonda u jedno je itekako sigurna - više se nema namjeru udavati

27.02.2021 u 23:07

Bionic
Reading

Da je sretna iako nije u braku, legendarna Jane Fonda otkrila je u virtualnom razgovoru koji se vodio uoči ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa. Na pitanje postoji li nešto u životu što još nije postigla, dala je poprilično zanimljiv odgovor

U virtualnom intervjuu uoči nedjeljne dodjele Zlatnih globusa gdje će biti nagrađena počasnom nagradom Cecil B. DeMille (koju dodjeljuje holivudsko udruženje za tisak za 'izvanredan doprinos svijetu zabave'), Jane Fonda dala je mnoge zanimljive odgovore.

No, najviše pozornosti dobio je odgovor na pitanje postoji li nešto što u životu još nije postigla, a što bi voljela da je, 83-godišnja holivudska legenda je odgovorila: 'Reći ću vam što nisam nikad uspjela - imati uspješan brak. No, vaše se pitanje nastavlja s onim što bi htjela postići, i odgovor je da ne želim više brak. Vidite, živim sama i ne želim da mi se useli neki muškarac koji ne želi imati ženu koja će se ljutiti i zauzeti za samu sebe', rekla je Jane Fonda pa dodala:

  • +5
Jane Fonda Izvor: EPA / Autor: BRENDON THORNE

'Ovo nije prijetnja upućena nekome. Ovako mi je dobro. Mogu gledati što god hoću na televiziji, stoga jasno da se više ne želim udavati, no isto tako to je nešto što bih voljela da mi je uspjelo.'

Holivudska legenda iza sebe ima tri propala braka - od 1965. do 1973. bila je udana za francuskog režisera Rogera Vadima, potom od 1973. do 1990. za političara Toma Haydena i na kraju od 1991. do 2001. za osnivača CNN-a Teda Turnera. Umalo je i četvrti puta 'stala na ludi kamen', no osmogodišnju vezu sa glazbenim mogulom Richardom Perryjem prekinula je 2017. godine.