sve obznanila

Nakon prekida: Albina otkrila u kakvom je odnosu s bivšim dečkom nogometašem

18.07.2023 u 08:32

Bionic
Reading

Pjevačica Albina Grčić i bivši igrač Hajduka Ivan Ćalušić bili su zajedno od 19. godine, a prije nekoliko mjeseci odlučili su da svatko krene na svoju stranu. Splićanka je ranije progovorila o prekidu, a sad je objasnila i kakav je trenutno njihov odnos

'Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu', izjavila je Albina Grčić za Story. Saznalo se napokon i zašto je u početku držala prekid u tajnosti.

Svjesna je, kaže, da 'ljude to zanima i da javnost primjećuje neke stvari jer je javno dijelila privatni život, nikada nije ništa skrivala, a pogotovo ne njihove zajedničke trenutke'. Znalo se da je u vezi i tko je njezin izabranik. Rekla je da je 'bila dužna razriješiti tu situaciju, i to ne prema nikome drugom, nego prema sebi'. Kad-tad, smatra, 'postavilo bi se to pitanje, ili u nekom intervjuu uživo ili tijekom nekog druženja pa je htjela zaokružiti tu priču'.

  • +3
Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Sloboda joj je novi osjećaj, kazala je, budući da je dugo godina provela u vezi. Nakon prekida Albina se posvetila druženju s prijateljicama te radi ono što je ispunjava.

Naviknula se na novu situaciju i fokusirala na druge stvari koje su vezane isključivo uz nju i njezin život, na ono što joj je potrebno za osobni rast'. Kaže da nije isključeno da će ponovo ući u vezu, ali zasad joj je dobro. Kad je u vezi, 'jako se puno daje, ali ne žali zbog toga, takva je po prirodi'.