,

Albina oduzima dah u u badiću: Pokazala nikad tanji struk

07.07.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Prošlogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu nedavno se vratila s još jednog putovanja s kojim se počastila nakon iznimno napornog proljeća zbog sudjelovanja u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama'. Mlada Splićanka prvo se nagradila Parizom pa Zanzibarom. Još je pod dojmom tog svog zadnjeg odmora pa fanovima pokazuje zanimljive fotografije

Sudeći prema posljednjim objavama na društvenim mrežama, Albina Grčić još se neko vrijeme ne misli oprostiti s nedavnim putovanjem u Tanzaniju gdje je boravila s dečkom nogometašem Ivanom Ćalušićem. U mobitelu ima još puno neobjavljenih prizora od tamo koje sad polako pokazuje.

Kad se mlada Splićanka javljala tamo pokazala je i kako izgleda u badiću, a te su joj fotografije očito najdraže pa je obožavateljima na Instagramu pokazala još jednu sličnu (s malo drukčijom perspektivom) ovog puta crno bijelu na kojoj se može vidjeti njezina zavidna linija i ravan trbuh.

Njezini pratitelji odmah su nahrupili u sekciju s komentarima te joj pisali hvalospjeve i ostavljali emotikone srca. 'Ja mislim da je Albina službeno postala obsjednuta sa Zanzibarom', ustvrdila je jedna od pratiteljica.

  • +4
Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL