NUDI SVOJU POMOĆ

Mučna bitka za nasljedstvo: Boravak u Južnoj Africi princeza Charlene je odlučila iskoristiti za rješavanje obiteljskih problema

05.10.2021 u 20:35

Bionic
Reading

I dok se već mjesecima šuška kako i sama ima problema u braku s princom Albertom, princezu Charlene to nije obeshrabrilo da pomogne onima kojima je to potrebno. Svoju pomoć ponudila je članovima kraljevske obitelji naroda Zulu, koji trenutno pokušavaju riješiti komplicirani obiteljski spor

Do kraja listopada, za kada je princ Albert najavio povratak svoje supruge kući u Monaco, ostalo je dvadesetak dana, a to vrijeme princeza Charlene odlučila je iskoristiti za rješavanje obiteljskih odnosa među članovima tamošnje kraljevske obitelji Zulu, s kojima je već godinama itekako bliska.

Naime, Charlene je zatražila od članva te obitelji da napokon prestanu sa bitkom za nasljedstvo i to za dobrobit cijelog naroda. 43-godišnja princeza, koja je većinu ove 2021. godine provela u rodnoj Južnoj Africi, zbog čega su krenula nagađanja o problemima u njezinom braku s monegaškim vladarom, princom Albertom, bila je bliska prijateljica pokojnog kralja Goodwilla Zwelithinija.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Upravo zbog njegovog pogreba je i otputovala u Južnu Afriku, gdje je sjedila zajedno sa njegovim suprugama i djecom, a čini se kako je već tada krenula borba među članovima obitelji. Naime, smrću kralja Goodwilla završila je njegova pedesetogodišnja vladavina, a nakon toga je krenula bitka tko će ga naslijediti, gdje se nisu birala sredstva. Bilo je tu svega, pa i krivotvorene oporuke.

Hoće li Charlene imati ikakvog utjecaja u cijeloj toj priči, ostaje nam da vidimo, no mnogi smatraju kako bi ona trebala prvo riješiti svoje osobne probleme, a tek se onda posvetiti pomaganju drugima.