dobar su par

Mirna Maras Batinić o najdražem kolegi: 'Televizijska veza koja traje punih 6 godina'

05.03.2024 u 09:01

Bionic
Reading

Uvijek vedra i nasmijana voditeljica jedna je od najaktivnijih poznatih osoba na društvenim mrežama. Voli pokazati sve - od detalja iz privatnog života koji uključuju njezine obiteljske trenutke, putovanja, treniranja, poziranja suprugu, druženja s prijateljicama, kao i one s posla

Mirna Maras Batinić stekla je oprilično iskustvo u vođenju lutrijskih emisija Eurojackpot i Loto, a vođenje popularne emisije TV Bingo počela je voditi 2018. godine. Njezin prvi kontakt s televizijom bio je upravo u emisiji TV Bingo (14 godina ranije), no tada je bila hostesa. Tada je izjavila kako joj je jedan od uzora Duško Ćurlića s kojim je u vođenju takvog tipa emisija postala tandem.

Upravo njihovoj uspješnoj suradnji posvetila je najnoviju objavu na Instagramu.

'Televizijska veza koja traje punih 6 godina. Upoznali se do te mjere da već znamo što onaj drugi misli, što će u kojem trenutku reći, a kad je frka, jer i toga ima, jedno drugom smo tu... Nisam mogla poželjeti boljeg kolegu ispred kamere, kolegu kojeg sada već i prijateljem mogu zvati. Gušt je, baš svaki put', priznala je voditeljica. Pratitelji su ih pohvalili kao par i izrazili oduševljenje njezinim izgledom.

Podsjetimo, osim u lutrijskim programima, Mirna je angažirana kao voditeljica i na brojnim drugim projektima, a svojedobno se okušala se pomalo i u glumačkim vodama. U privatnom životu ima skladan brak sa Željkom Batinićem. Sa samozatajnim inženjerom je u braku već šest godina, a zajedno imaju kćerkicu Meri. Mirna iz prvog braka, s Mariom Valentićem, ima sina Niku.

Mirna Maras Batinić Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX