DISNEYJEV VETERAN

Mickey Mouse slavi 90. rođendan

04.11.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Disney je za 90. rođendan svog najpoznatijeg lika pripremio dvosatnu specijalnu emisiju na ABC-u. Mickey Mouse prvi se put pojavio 18. studenog, 1928.

Slavni Mickey Mouse ove godine slavi svoj 90. rođendan. Disney je u počast Walta Disneyja i njegovog najpoznatijeg lika napravio dvosatnu emisiju koja će biti emitirana na ABC-u.

  • +2
Mickey Mouse Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Mickey Mouse čini me vrlo sretnim, daje mi osjećaj da će sve biti u redu. On je vječni optimist', rekao je izvršni direktor Disneyja Bob Iger.

U emisiji posvećenoj 90. rođendanu Mickeyja Mousea bit će Kristen Bell, Josh Gad, Sofia Carson, Sarah Hyland, Miles Brown, Wendi McLendon, Tony Hale, Skylar Astin, Anna Camp, Luis Fonsi, Tori Kelly, Josh Groban, Leslie Odom Jr., Meghan Trainor i Sage Steele, te mnogi drugi.

  • +9
Mickey Mouse Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Oduševljen sam što sam dobio priliku raditi na ovom čarobnom događaju. Walt Disney bio je ogroman utjecaj na moj rani život i zapravo me inspirirao da pokušam pronaći karijeru na televiziji', rekao je režiser i producent Don Mischer.

'Snaga kojom Mickey Mouse povezuje ljude širom svijeta je nevjerojatna i čast nam je pomoći proslaviti globalnog miljenika', rekli su izvršni producenti Charlie Haykel i Juliane Hare.