NAKON 10 GODINA

Menadžerica Toše Proeskog napokon progovorila: 'Nakon njegove smrti osjećala sam se kao davljenik u moru tuge'

17.10.2018 u 12:50

Bionic
Reading

Nakon tragičnog odlaska 'makedonskog slavuja', njegova menadžerica povukla iz svijeta estrade i počela se baviti uzgojem lavande i smilja. Proteklih mjeseci netko je u njezino ime otvorio Facebook profile, davao lažne intervjue, a sada je Ljiljana Petrović odlučila progovoriti o tome

'Prije desetak godina rekla sam da se više nikada neću baviti menadžerskim poslom. Izjavila sam ono što sam iskreno i osjećala, a ta se osjećanja nisu promijenila do danas. Toše i ja smo zajedno završili svoje karijere. Prerano, nažalost. Neshvatljiva mi je potreba pojedinca da me predstavi onakvom kakva nisam, da besramno koristi moje ime, da širi laži i neistine. Umorna sam od čitanja izmišljenih i lažnih intervjua, lažnih profila na društvenim mrežama', poručila je Ljiljana Petrović za Azru.

Posljednjih jedanaest godina trudi se, kaže, naučiti kako da dostojanstveno nosi svoju tugu, kako da bude bolji čovjek nego što je.

'Osjećala sam se kao davljenik u moru tuge kojeg svi guraju da bi sami došli do daha, da bi njima bilo lakše. Ali, patnju i bol koju sam ja doživjela jedino neću uporediti s patnjom njegove obitelji, jer je jedino njihova bol veća od moje.', kaže Ljiljana Petrović. Posvećena je svojim plantažama i puno radi. Na više od 30 hektara zemlje u okolici Niša zasadila je 600 tisuća biljaka originalne francuske lavande, koja se koristi kao podloga svih parfema, a odnedavno je posadila i smilje.

'Što će biti sutra, tko zna. Čudni su putevi Božiji. Samo znam da sam sve svoje talente iskoristila i dizajnirala umjetničku sliku prirode koju mogu gledati uživo svakog dana i slušam tišinu kao najljepšu glazbu', rekla je.

  • +4
Toše Proeski Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX