ANGELA KUKAWSKI

Brutalna smrt šokirala je sve: Ubijena bivša menadžerica sestara Kardashian i Nicki Minaj

30.12.2021 u 10:56

Bionic
Reading

Nakon što je u prtljažniku automobila parkiranog u dolini Simi, sjeverno od Los Angelesa pronađeno mrtvo žensko tijelo, policija je ubrzo otkrila kako je riječ o 55-godišnjoj Angeli Kukawski, menadžerici koja je radila s najvećim svjetskim facama

Malo je reći da je javnost ostala šokirana nakon što se proširila vijest o smrti 55-godišnje Angele Kukawski, menadžerice koja je za klijente imala, između ostalih, i Nicki Minaj, ali i sestre Kardashian.

Za brutalnu smrt optužen je i uhićen njezin dečko Jason Barker i to nakon što je njezino tijelo pronađeno 23. prosinca, samo dan nakon što je prijavljen njezin nestanak.

Kako otkrivaju osobe bliske policijskoj istrazi, Barker je svoju djevojku ubio u njihovom domu u Sherman Oaksu, nakon čega ju je stavio u njezin automobil i odvezao u Simi Valley, gdje je parkirao automobil i nju ostavio u prtljažniku. On je ubrzo uhićen i trenutno je u zatvoru, a sudac će ga pustiti da se brani sa slobode samo ako plati 3 milijuna dolara jamčevine.

  • +2
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Angela Kukawski bila je omiljena u svom poslu i radila je za tvrtku Boulevard Management. Tijekom svoje dugogodišnje karijere radila je s najpoznatijim svjetskim facama - od Nicki Minaj preko Kim Kardashian sve do Offseta. O njezinoj smrti na Instagramu se oglasila upravo Nicki Minaj, koja je za Angelu imala samo riječi hvale.

sada su susjedi

Puka slučajnost ili dio dobro osmišljenog plana? Kanye West kupio je kuću nasuprot Kim Kardashian, a ova nekretnina daleko je od luksuza u kojem inače uživa

Pogledaj galeriju