atraktivna gitaristica u centru pažnje

Megan Fox i Machine Gun Kelly prekidaju zaruke zbog preljuba? Glumica objavila znakovitu objavu pa izbrisala sve zajedničke slike

16.02.2023 u 09:20

Bionic
Reading

Glumica Megan Fox s glazbenikom Machine Gun Kellyjem je od 2020. godine, no njeni postupci na društvenim mrežama upućuju na prekid zaruka i glazbenikovu moguću prevaru s atraktivnom gitaristicom Sophie Lloyd

Glumica Megan Fox i glazbenik Machine Gun Kelly posljednjih dana intrigiraju fanove znakovitim objavama na društvenim mrežama i navodnim aferama uslijed čega se šuška da je njihovim zarukama došao kraj.

Par je vezu započetu 2020. godine podigao na višu razinu zarukama u siječnju 20220. godine, no sudeći prema posljednjim objavama na Meganinom Instagram profilu, od vjenčanja neće biti ništa. Naime, glumica je objavila svoju izazovnu fotografiju s opisom 'Mogu osjetiti sramotu, u tvom je dahu' kojim je citirala stihove Beyoncéine pjesme 'Pray You Catch Me'. Vjeruje se da su ovi stihovi bili referenca na navodnu Jay-Z-jevu prevaru, zbog čega su mnogi posumnjali kako je razlog razlaza upravo u aferi 32-godišnjeg glazbenika.

Glumica je s profila izbrisala sve zajedničke fotografije pa ga potpuno ugasila, a pojedini izvori tvrde kako je i skinula zaručnički prsten te se vratila u Arizonu.

  • +12
Megan Fox i Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia / Autor: Ben Hider/PictureGroup for Hulu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glavna teorija je kako je razlog razlaza afera koju je Machine Gun Kelly započeo s atraktivnom članicom svog benda, 26-godišnjom Sophie Lloyd. Riječ je o britanskoj rock i metal gitaristicom koja se proslavila svojim YouTube kanalom 2011. godine, a danas se može pohvaliti s 848 000 pratitelja na društvenim mrežama.

Machine Gun Kelly je u svibnju 2022. godine potvrdio kako će se upravo ona pridružiti bendu, a na nedavno održanom koncertu na kojem su zajedno nastupali nije bilo Megan Fox za koju upućeni tvrde da je vrlo bliska sa svim članovima grupe.

Ispod sporne objave u kojoj je dala naslutiti da se razilazi sa zaručnikom, jedan fan napisao je Megan kako ju je Kelly vjerojatno prevario upravo sa Sophie, na što mu je ona sarkastično odgovorila 'Možda sam ja njega prevarila s njom'.

Inače, lijepa glazbenica također se nalazi u ozbiljnoj s bubnjarom i inženjerom zvuka Christopherom Painterom, popularno zvanim 'The Painter', koji je blizak upravo s MGK-om.

'Polazak na turneju s Machine Gun Kellyjem bilo je nevjerojatno iskustvo. Ovaj bend je poput velike obitelji pa se osjećam ugodno i sigurno s njima. Volim kako Kelly koristi glazbu da ispriča priču i prenese poruku', rekla je Sophie Lloyd prije nekoliko mjeseci.

  • +8
Sophie Lloyd Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo, ova priča mogla bi dobiti svoj zaokret jer je par znakovito zajedno uhvaćen u vožnji autom na Valentinovo nakon što su, navodno, posjetili bračnog savjeta kako bi radili na spasu svoje veze. Tome u prilog ide i činjenica kako glazbenik nije brisao zajedničke fotografije sa svojih profila, no, za sad, 36-godišnja Megan ničime nije dala naslutiti da je spremna proći preko nedavnih razmirica i navodne afere.