OD crnke DO PLAVUŠE

Megan Fox drastično promijenila imidž i 'pala' na haljinu kakvoj nije odoljela ni Tatjana Dragović

28.06.2022 u 11:22

Bionic
Reading

‘Život u ružičastom Machine Gun Kellyja’ novi je dokumentarac u ponudi američkog streaming servisa Hulu, a na njegovoj svečanoj premijeri u New Yorku, osim glazbenika kao glavne zvijezde večeri, svu pažnju ukrala je njegova zaručnica Megan Fox

Jedna od najljepših dama iz svijeta Hollywooda za premijeru dokumentarca svog budućeg supruga ništa nije željela prepustiti slučaju. ‘Život u ružičastom’ iz naslova dokumentarnog filma tako je doslovno dočarala na crvenom tepihu.

  • +4
Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za potrebe premijere i modnog usklađivanja s 32- godišnjim glazbenikom, holivudska ljepotica odlučila je drastično promijeniti imidž. Od svoje duge, crne kose koja je postala njezin zaštitni znak, Fox se oprostila prigrlivši strawberry nijansu plave kojoj je prilagodila cjelokupan stajling.

Uz ružičaste sandale na vezanje kombinirala je minijaturnu haljinu s identičnim detaljem vezica na području dekoltea, a njegov zanimljiv i specifičan dizajn dao je naslutiti kako je riječ o haljini s potpisom popularne albanske dizajnerice Nensi Dojake.

Samo nekoliko dana prije, s crnom verzijom ove zavodljive haljine na Instagramu se pohvalila bivša hrvatska manekenka Tatjana Dragović, ujedno velika obožavateljica trenda haljina zavodljivih proreza što je do sada dokazala u brojnim prilikama.