KREĆE NOVA SEZONA

Maja Šuput potvrdila uzbudljivu vijest: Popularna četvorka ponovno je na okupu

24.04.2023 u 15:05

Bionic
Reading

Poznata pjevačica i članica žirija emisije 'Supertalent' na Instagramu je potvrdila da gledatelje i natjecatelje showa očekuje već poznata postava žirija. 'Fantastična četvorka' okupila se u poznatom zagrebačkom restoranu te pozvala zainteresirane da se prijave u show

Četveročlani žiri popularnog zabavnog show-a ponovno je na okupu. Maja Šuput je na vlastitom Instagram profilu podijelila novosti i fotografiju okupljanja žirija 'Supertalenta' koji se sastoji od Maje Šuput, Davora Bilmana, Fabijana Pavla Medvešeka i Martine Tomčić Moskaljov.

Nasmijani žiri okupio se popularnom zagrebačkom restoranu morske hrane 'Bota Šare' gdje se kuju planovi za novu sezonu zabavnog show-a. U restoranu je vesela četvorka uživala u ribljim specijalitetima, posebice u sushiju za čiju je pripremu restoran specijaliziran te slovi kao jedan od najboljih u gradu.

Čini se da se žiri ne mijenja te da je Fabijan Pavao Medvešek i ove sezone u već poznatom društvu, što će razveseliti mnoge gledatelje kojima je upravo on bio omiljeni član žirija.

Šuput je pratiteljima napisala kako jedva čeka novu sezonu, a zainteresiranim pratiteljima da požure s prijavama za desetu sezonu show-a.

  • +6
Martina Tomčić Moskaljov Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL