POZNAT JE I RAZLOG

Ljubavi je došao kraj: Zlatko Mateša prekinuo vezu s 12 godina mlađom Dijanom Mayer

05.09.2023 u 14:28

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i ugledna epidemiologinja više nisu zajedno. Iako nerado priča o svom privatnom životu, 74-godišnji Zlatko Mateša, koji iza sebe ima tri braka, potvrdio je da je ljubavi njega i Dijane Mayer došao kraj

Nakon tri godine veze, ljubavi 74-godišnjeg Zlatka Mateše i 12 godina mlađe Dijane Mayer došao je kraj. Kako je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora potvrdio za magazin Story, razlog prekida veze s uglednom epidemiologinjom krije se u različitosti njihovih karaktera.

Dijana i Mateša upoznali su se u jednoj zagrebačkoj vinoteci, a da su u vezi počelo se nagađati 2020. godine da bi sve potvrdili tog ljeta zajedničkim pojavljivanjem na koncertu u čast Arsena Dedića ispred zagrebačkog HNK.

Zlatko Mateša i Dijana Mayer Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Kako piše Story, nakon fatalnog susreta u vinoteci, kada su druženje nastavili u konobi na Kaptolu u povećem društvu, razmjenili su telefonske brojeve i počeli se dopisivati, a ljubav je planula na jednom ranču u Lici gdje su išli u posjet Matešinom prijatelju.

Prije negoli je započeo vezu s Dijanom Mayer, Zlatko Mateša prekinuo je desetogodišnju vezu s osječkom menadžericom Bojanom Maglaić, a prije nje bio je u vezi s manekenkom Tujom iz Mongolije. Iza sebe ima i tri braka - s prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, potom je 13 godina bio u braku s Jasnom, da bi kćer Elu dobio tijekom 13-godišnjeg braka sa Sanjom Gregurić.