ČEKA GA KAZNA

Kriv je! Pierce Brosnan 'promijenio ploču' pa pred sudom sve priznao

15.03.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Mnogima najdraži tajni agent na svijetu, Pierce Brosnan, izjasnio se krivim za nezakonito planinarenje te je pristao platiti kaznu od 1500 dolara jer je ušetao u zaštićeni dio Nacionalnog parka Yellowstone

Gotovo dva mjeseca nakon što se izjasnio da se ne osjeća krivim što je skrenuo s označene staze u Nacionalnom parku Yellowstone, Pierce Brosnan odlučio je promijeniti priču.

Na sudu se, za događaj koji se zbio u studenom 2023., izjasnio da je kriv te će platiti novčanu kaznu od 1500 dolara. Pierce se izjasnio krivim za jednu od dvije optužbe koje su stigle na njegovu adresu, a koje su podignute protiv njega nakon što je pokušao izbliza pogledati zaštićeni dio u dijelu parka Mammoth.

Mammoth Terraces popularni je dio u Yellowstoneu, ponajviše jer voda u tom termalnom izvoru stalno mijenja boju i aktivnost. Kako bi zaštitili prirodne ljepote, donesena su i stroga pravila po kojima posjetitelji moraju ostati na zadanim šetnicama, a izlazak s iste može vam donijeti kaznu do šest mjeseci zatvora ili novčanu do 5000 dolara.

Slavni glumac kažnjen je zbog zalaženja u sva zaštićena termalna područja, čak i ona nad kojima stoji ograničenje korištenja.

NE KRIJU SREĆU

I nakon 23 godine braka: Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju

Termalna područja unutar parka uključuju pet vrsta hidrotermalnih obilježja, uključujući vruće izvore, gejzire, blatne posude i sedrene terase, a širom parka jasno su naznačena pravila ponašanja posjetitelja, uključujući i ono koje je Brosnan prekršio: 'Nemojte se kretati termalnim područjima nakon što padne mrak; Zalihe nisu dopuštene u termalnim područjima; Zabranjeno je mijenjanje ili stavljanje objekata u toplinske značajke; te je zabranjeno plivanje, namakanje ili kupanje u vodi koja je u potpunosti termalnog porijekla.'