JABUKA NE PADA DALEKO...

Krenula stopama slavnih roditelja: Suri Cruise zvijezda je školske predstave

21.12.2023 u 15:12

Bionic
Reading

Ona je još jedan, i to najbolji dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla. Kći Katie Holmes i Toma Cruisea čini se odlučila je krenuti stopama svojih roditelja, te već odrađuje prve glumačke angažmane, ali na daskama koje život znače

Iako će možda neki reći da je Suri Cruise još jedna nepo beba u nizu, koja će se probiti ponajviše zahvaljujući svojim slavnim roditeljima Katie Holmes i v, 17-godišnjakinja se time ne zamara.

Zahvaljujući majci Katie, Suri je omogućeno normalno djetinjstvo, daleko od svjetala reflektora, što nije bio slučaj dok je glumica bila u braku s Tomom Cruiseom, kada su ih paparazzi pratili u stopu.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri Cruise živi poput svake svoje vršnjakinje, a u školi je pokazala i svoj talent u glumi, pa je tako nedavno dobila i glavnu ulogu u školskoj kazališnoj predstavi.

SLAVNE MAME I KĆI

Zajedničko putovanje: Prirodne i opuštene Katie Holmes i Suri Cruise

Pogledaj galeriju

17-godišnjakinja je dobila ulogu Morticije Addams u 'The Addams Family: A New Musical', a njezinom su glumom bili svi oduševljeni. Suri se pokazala skromnom kada je odlučila da umjesto se zahvali slavnim roditeljima, te ih spomene, ona se ponizno zahvalila svojim profesorima i školskim kolegama na svemu.

Suri Cruise pjeva ‘Blue Moon’ za 'Zajedno sami' (2022) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ovo inače nije njezin prvi angažman. Dapače, Suri je otpjevala pjesmu iz 1934. Richarda Rodgersa i Lorenz Hart 'Blue Moon', koja je ujedno stavljena za uvodnu špicu filma njezine majke iz 2022. 'Zajedno sami'. Pjevala je i za redateljski debi Katie Holmes 'Rare Objects' iz 2023., a ponosna majka ne prestaje hvaliti svoju kćer.