ONA JE NJEZINA STIJENA

Oca nije vidjela više od 10 godina: Veza Suri Cruise i Katie Holmes je neraskidiva

19.12.2023 u 10:33

Bionic
Reading

Holivudska glumica Katie Holmes jučer je, baš kao i njezin kolega Brad Pitt, imala razloga za slavlje. 18. prosinca Pitt je proslavio 60. rođedan, a Katie svoj 45-i. Rođendan je proslavila u društvu svoje jedinice, 17-godišnje Suri, koja i nije bila pretjerano oduševljena time što su ih paparazzi slijedili u stopu

Za svoj 45. rođendan Katie Holmes je odlučila, baš kao i svih dosadašnjih godina, isti proslaviti u najboljem društvu - sa svojom jedinicom Suri Cruise. Majka i kći, koje su otkako se Katie rastala od Surinog oca, holivudskog glumca zaluđenog scijentologijom, Toma Cruisea, iznimno povezane, snimljene su na ulicama New Yorka.

Njihov izlazak nije promaknuo ni tamošnjim paparazzima, koji su trljali ruke kada su pred sobom ugledali savršeni prizor Katie i Suri. I dok im se Katie čak i nasmiješila, na licu 17-godišnje Suri vidjela se nelagoda, ali i ljutnja što im ni u ovakvom trenutku ne daju mira.

Ta medijska pažnja za majkom i kćerkom ne treba čuditi, jer je tako otkako su se Katie Holmes i Tom Cruise prvo spojili, vjenčali i dobili Suri, a potom i nakon šokantnog razvoda, nakon kojeg je glumica nastavila živjeti sama sa Suri Cruise.

KATIE HOLMES

Čizme od kojih mnogi zaziru kraljica ulične mode uklopila je u odvažan stajling

Pogledaj galeriju

Ono što je dobro poznato je da Suri Cruise nema nikakav kontakt sa svojim ocem, a prema brakorazvodnim papirima i odluci o skrbništvu nad Suri, koje je na kraju u potpunosti pripalo Katie Holmes, Cruise je pristao bivšoj supruzi isplaćivati 400 tisuća dolara godišnje sve dok ona ne napuni 18 godina.

Taj iznos prestat će dobivati već u travnju 2024. kada će Suri na torti puhnuti u 18 svjećica.