FATALNI DREW TAGGART

Kći Stevea Jobsa izbrisala je Instagram nakon što se doznalo da njezin bivši dečko ima novu slavnu curu

18.01.2023 u 12:12

Bionic
Reading

Zvijezda hvaljene serije 'Only Murders in the Building', pjevačica Selena Gomez, ponovno je zaljubljena, a sreću je pronašla u zagrljaju glazbenika Andrewa Taggarta, člana poznatog glazbenog dvojca The Chainsmokers, koji je donedavno bio u vezi s Eve Jobs

Tridesetogodišnja pjevačica, glumica i poduzetnica Selena Gomez i 33-godišnji DJ i glazbenik Andrew Taggart o svojoj vezi zasad mudro šute, a kako kažu upućeni izvori trude se svoju romansu za sada kriti od očiju javnosti. Razlog se možda krije u tome da Taggart ne želi povrijediti svoju bivšu djevojku, 24-godišnju Eve Jobs, najmlađu kćer pokojnog Stevea Jobsa, no, ona je već sve doznala.

U trenutku kada su krenule glasine da njezin bivši dečko ljubi slavnu pjevačicu, Eve Jobs odlučila je deaktivirati svoj Instagram profil, na kojem je sve do sada bila itekako aktivna. Kada pokušate u tražili pronaći njezin profil, javlja se obavijest kako 'stranica nije dostupna'.

  • +7
Eve Jobs Izvor: Profimedia / Autor: Jonathan Paciullo / Sipa Press / Profimedia

Inače, svoju vezu s Taggartom, Eve Jobs započela je tijekom prošlog ljeta, no romansa se ubrzo 'razvodnila', a član popularnih Chainsmokersa krenuo je dalje i to sa Selenom, koja, prema izjavama očevidaca, ne može 'skinuti ruke sa svog novog dečka'.

Prije Selene, ali i Eve Jobs, glazbenik je bio u vezi s manekenkama Haley Rowe, Meredith Mickelson i Chantel Jeffries. S druge strane, Selena od listopada 2017., kada je prekinula s The Weekndom, nije imala javno poznatu vezu. Ona najpoznatija definitivno je ona s Justinom Bieberom, s kojim se stalno mirila i prekidala.

S BECKHAMOVIMA NA JAHTI

Selenu Gomez u ovako opuštenom izdanju već dugo nismo vidjeli, a za dobro raspoloženje 'krivi' su, očito, novi prijatelji

Pogledaj galeriju