uživala tijekom blagdana

Selenu Gomez kritičari prozvali za višak kilograma, a ona im genijalno odgovorila: 'Da, malo sam obilnija, baš me briga!'

16.01.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Selena Gomez, pjevačica i glumica, zablistala je na crvenom tepihu, no njeno izdanje na dodjeli Zlatnih globusa navelo je pojedine kritičare da joj poruče kako je vrijeme za dijetu

Ovoga tjedna Selena Gomez zablistala je na dodjeli Zlatnih globusa u spektakularnoj kombinaciji. Holivudska glumica na crvenom tepihu pojavila se u crnoj Valentino Haute Couture haljini s dramatičnim ljubičastim rukavima, koja se nije svidjela svima.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia

Naime, pojedini modni kritičari pisali su kako je u ovom outfitu samo naglasila višak kilograma te komentirali kako je vrijeme da - smršavi!

Glumica im, pak, nije ostala dužna odgovorivši im u odlučnom tonu:

'Da, trenutno sam malo obilnija, ali samo jer sam uživala tijekom blagdana. Pa što!?', rekla je u Instagram Live-u u kojem se pojavila s 9-godišnjom sestricom Gracie koju je povela kao pratnju na dodjelu nagrada.

CRITIC'S CHOICE AWARDS

Raskoš na crvenom tepihu: Poznate dame oduševile glamuroznim izdanjima na prestižnoj dodjeli nagrada

Pogledaj galeriju

Gracie se s njom složila, na što je Selena genijalno dodala:

'Ali, baš nas briga za to!'

Prekrasna 30-godišnja pjevačica i glumica na dodjeli Zlatnih globusa prisustvovala je kao nominirana za najbolju glumicu u TV seriji u kategoriji mjuzikl ili komedija za ulogu Mabel u 'Only Murders in the Building'.