S EMMOM NA SLAPOVIMA

Kćeri Brucea Willisa reagirale na novu fotografiju voljenog oca

15.02.2024 u 14:01

Bionic
Reading

Povodom Valentinova, Emma Heming Willis objavila je fotografiju s Bruceom Willisom, nastalu na slapovima Nijagare, a na kojoj holivudska legenda nasmijan ljubi svoju suprugu u obraz

Unatoč teškoj dijagnozi koja ga je zadesila, afaziji, a potom i frontotemporalnoj demenciji, obitelj Brucea Willisa trudi se da legendarni glumac živi svoj život što je normalnije moguće. Upravo zbog toga njegova ga je supruga Emma Heming Willis odvela na slapove Nijagare na izlet, gdje su uživali u ljepotama tamošnje prirode.

Tamo je nastala i fotografija koju je jučer, povodom Valentinova, Emma objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj holivudska legenda nasmijan i sretan ljubi svoju suprugu u obraz, dok se iza njih pruža nevjerojatan pogled.

Fotografiju je u kratkom roku lajkalo 50 tisuća ljudi, a pojavili su se i brojni komentari, među kojima su bili i oni Willisovih kćeri iz braka s Demi Moore.

Tako je Scout Willis napisala kako je prizor 'nevjerojatan', dok je Tallulah rekla kako 'obožava to'.

usred borbe s demencijom

Bruce Willis snimljen u izlasku s prijateljima

Pogledaj galeriju

Inače, Emma Heming i Bruce Willis vezu su započeli 2007., nakon što su se upoznali u teretani, a dvije godine kasnije istu su ozakonili. U braku su dobili dvije kćeri, Mabel Ray (11) i Evelyn Penn (8). Osim njih, Bruce Willis iz braka s Demi Moore ima još tri kćeri - Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (30).