ludo i šašavo

Rumer Willis otkrila kako je bilo odrastati uz Brucea Willisa i Demi Moore

07.02.2024 u 14:43

Bionic
Reading

35-godišnja Rumer krenula je glumačkim stopama svojih roditelja, a sada je otkrila kako izgleda odrastanje uz takve zvijezde te kako izgleda ono što skrivaju zidovi kuća poznatih

Mnoga djeca poznatih holivudskih imena danas grade svoje ime u svijetu showbusinessa, a isto radi i Rumer Willis. Kći Demi Moore i Brucea Willisa odrastala je pod budnim okom medija, a u nedavnom je intervjuu otkrila kako je zaista odrastati kao dijete holivudskog para.

Najstarija kći poznatog bivšeg para rođena je 1988. godine u prvoj godini njihovog braka te je tijekom godina postala starija sestra djevojkama Scout i Tallulah, a kasnije i polusestra kćerima koje je njezin otac dobio u braku s Emmom Heming.

Obitelj koja je danas povezanija no ikad složna je u brizi za Willisa koji je nedavno teško obolio, a 35-godišnja glumica podijelila je kako je izgledalo njezino odrastanje.

'Mislim da ono što volim kod oba roditelja je to što su stvarno njegovali našu maštu i slobodu našeg izražavanja', otkrila je Rumer koja je krenula stopama svojih roditelja dodavši: 'Dopušteno nam je da u školu nosimo što god smo htjeli. Imam svoju fotografiju na kojoj nosim crno-bijele prugaste tajice s tutom i crveni sako od antilopa s resama. I to je ono što smo smjeli nositi u školu.'

35-godišnjakinja je istaknula kako su im roditelji uvijek dopuštali da budu djetinje blesavi, a u kući je uvijek vladala luda i šašava atmosfera koje se danas rado prisjeća. Ono što je proživjela i sama, sada želi omogućiti i svojoj maloj kćerkici.

'Mislim da su glupost i šašavost duboko dio mene i to je ono što želim njegovati u životu svoje kćeri', otkrila je mlada majka.

RUMER WILLIS

Kći Brucea Willisa traži način kako bi provela kvalitetno vrijeme s ocem, ali i s kćerkicom

Pogledaj galeriju

Kako izgleda život s poznatim glumcem danas odlučila je podijeliti njegova supruga Emma. Kako bi pomogla svima koji su se našli u istoj situaciji poput nje, odlučila je napisati knjigu s intervjuima, savjetima stručnjaka i osobnim pričama.

'Za mene je znanje moć, a izgradnja zajednice koja me podržava, strahovito mi je bitna. Pomogla mi je vratila stabilnost i određenu količinu kontrole, onoga što je bilo uništeno kada je dijagnoza frontotemporalne demencije prvi put prodrla u svijet naše obitelji', rekla je Emma koja je ranije istaknula kako ju muči osjećaj privilegiranosti znajući da postoje puno siromašniji ljudi koji se nalaze u istoj situaciji, a bez jednakih mogućnosti.