VIJEST KOJA SE ČEKALA

Demi Moore otkrila nove detalje o stanju Brucea Willisa

01.02.2024 u 13:16

Bionic
Reading

I 24 godine nakon razvoda Demi Moore i dalje je jedna od najbliskijih osoba u životu Brucea Willisa. U trenucima kada se bori s teškom dijagnozom frontotemporalne demencije, upravo je njegova bivša supruga osoba na koju uvijek može računati

Demi Moore i dalje je najveća podrška svom bivšem suprugu Bruceu Willisu u životnoj borbi koju prolazi nakon što mu je prvotno dijagnosticirana afazija, a potom i frontotemporalna demencija.

Budući da je itekako upućena u sve što se s njim događa, i kakvo mu je stanje, ne čudi da svakodnevno dobija upite da s javnosti podijeli te detalje. To je ovoga puta napravila na upit Good Morning America, kojima je rekla:

'Mislim da, gledajući na sve, on je zapravo jako dobro. Ono što ću reći je ono što govorim i svojoj djeci, a to je da je važno biti uz njih i ne držati se onoga što nije.'

  • +8
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Iako su se razveli još davne 2000., Bruce Willis i Demi Moore ostali su u jako dobrim odnosima, ponajviše zbog tri kćeri koje su dobili tijekom 13-godišnjeg braka - Rumer, Scout i Tallulah.

Inače, obožavatelji lika i djela legendarnog Brucea Willisa sa strepnjom iščekuju svaku novu informaciju o njegovom zdravlju, tako da su ove dobre vijesti jedva dočekali.