OBJAVILA SCOUT

Još jedna fotografija Brucea Willisa koja slama srca njegovih obožavatelja

03.01.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Srednja kći Demi Moore i Brucea Willisa, glumica Scout LaRue Willis, objavila je na Instagramu fotografije kojima se oprostila od 2023. godine, a među njima je i ona na kojoj je s voljenim ocem

Otkako se doznalo da je legendarnom Bruceu Willisu prvo dijagnosticirana afazija, a potom i frontotemporalna demencija, obožavatelji sa strepnjom prate sve objave članica njegove brojne obitelji.

Osim supruge Emme Heming Willis, u objavama na društvenim mrežama prednjače njegove tri kćeri iz braka s Demi Moore - Rumer, Scout i Tallulah.

A s prvim danima 2024. godine na Instagramu se oglasila srednja kći, glumica Scout LaRue Willis, koja je pregled 2023. godine obilježila dragim joj fotografijama.

Među njima je i ona s voljenim ocem Bruceom Willisom, na kojoj Scout leži ocu na grudima i nježno i nasmijano ga gleda, dok joj on rukom dodiruje lice.

S fotografije je jasno vidljivo da Bruce leži u krevetu, pokriven plahtom, a ista otkriva i brojne tetovaže po gornjem dijelu njegovog tijela, među kojima su imena i najmlađih kćeri, Mabel i Evelyn, koje je dobio s Emmom Heming Willis.

Scout Willis Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izvori bliski obitelji nedavno su potvrdili da je njegovo stanje sve lošije, te da se obitelj boji koliko još vremena imaju s njim.

'Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih', rekao je izvor za Us Weekly.