MALENA LOUETTA

Rumer Willis progovorila o Bruceu, pa otkrila da je kćerkici ime dala njemu u čast

21.12.2023 u 20:25

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu najstarija kćer Brucea Willisa i Demi Moore, Rumer, odgovarala je na pitanja obožavatelja, a njih je, između ostaloga zanimalo i kako je njezina kćerkica Louetta dobila ime. Priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Svom ocu u čast, Rumer Willis dala je ime svojoj kćerkici, njegovoj prvoj, i za sada jedinoj unuci. Danas osmomječnoj djevojčici dala je ime Louetta Isley, a pojasnila je i od koje je kombinacije ono nastalo.

Najstarija kći Brucea Willisa i Demi Moore, 35-godišnja Rumer Willis to je otkrila na svom Instagram Storyju, odgovarajući na pitanja obožavatelja.

'Njezino ime je spoj stvar koje volim. Oduvijek mi se sviđalo ime Lou, stoga je ono bilo opcija i za dječaka i za djevojčicu, no kada smo doznali da da će biti djevojčica, smislili smo ime Louetta', napisala je Rumer Willis i potom otkrila pravo značenje imena.

Naime, ono je spoj omiljenih glazbenika Brucea Willisa - Lou kao Louis Armstrong, Etta kao Etta James i Isley kao The Isley Brothers.

  • +24
Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: ABC Collection / Everett / Profimedia

Nakon toga objavila je i fotografiju svog oca na kojoj je on u mladosti i drži upravo nju u naručju.

Osim Rumer, Bruce Willis ima još četiri kćeri. S Demi Moore je dobio i Scout (32) i Tallulah (29), dok sa sadašnjom suprugom Emmom Heming Willis, s kojom se vjenčao 2009., ima Mabel Ray (11) i Evelyn Penn (8).